Newsroom

Newsroom

Ανακάλυψαν… «νέο κόλπο» για να εμποδίσουν το Documento και να μην το βρουν οι αναγνώστες στα περίπτερα

Συνεχίζεται η προσπάθεια φίμωσης του Documento, καθώς μια ακόμα καταγγελία από αναγνώστη δείχνει ότι «σκόπιμα» η εφημερίδα δεν πάει στα περίπτερα

Συνεχίζεται η  προσπάθεια (άραγε από ποιόν;) να εξαφανιστεί… η εφημερίδα Documento από τα περίπτερα με αποτέλεσμα , να μην μπορούν να την βρουν οι αναγνώστες. 

Μάλιστα συνεχείς ήταν  οι διαμαρτυρίες αναγνωστών στο πρόσφατο παρελθόν ότι δεν βρίσκουν το Documento στα περίπτερα. Σήμερα μια ακόμη αποδεικνύει ότι έχουν αλλάξει και τακτική στο πως η εφημερίδα να μην υπάρχει στα σημεία πώλησης (περίπτερα). Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στο πιο κεντρικό πρακτορείο της Πτολεμαΐδας, δεν υπήρχε η εφημερίδα documento, ούτε στην απλή έκδοση.   Εντελώς συμπτωματικά ο οδηγός ξέχασε στο van, το δέμα που είχε του Documento, μαζί με την Αυγή και την Δημοκρατία. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης ο διανομέας οδηγός, Θα τις παραδώσει μετά το μεσημέρι.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις της εφημερίδας για την κυβέρνηση. Προφανώς βλέποντας ότι όποια δόλια μέσα και αν χρησιμοποιήσουν δεν πετυχαίνουν τον σκοπό τους, τώρα σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν έναν ανέμελο…ξεχασιάρη οδηγό . Όμως  και αυτή την φορά η προσπάθεια θα πέσει στο κενό καθώς πάντα θα υπάρχουν οι τρόποι για να ενημερώνονται οι πολίτες

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους