Ανακάλεσαν την ποινή Φαντάρου γιατί συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου!

Mετά το κύμα καταδίκης, ανακλήθηκε η τιμωρία για τη συμμετοχή του καταδρομέα στον αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου  

politexneio fantaros 1

Το υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της Ν.Δ. «μέτρησαν αντιδράσεις, είδαν ότι πραγματικά μπορεί να βρεθούν μπροστά σε πολύ μεγάλες πολιτικές διαμαρτυρίες και έκαναν πίσω» ενημερώνει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Έτσι, ανακλήθηκε η 20ημερη ποινή του φαντάρου που υπηρετούσε στο ΚΕΕΔ και συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου.

«Είναι μεγάλη η Νίκη μας. Και έτσι θα συνεχίσει το Κίνημα των Φαντάρων. Έτσι θα κλιμακώσει την αγωνιστική του προσπάθεια το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στην πολεμοκαπηλεία και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το μιλιταρισμό, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, τις ΗΠΑ και τις βάσεις», καταλήγει το Δίκτυο.

Να τονίσουμε ότι ύστερα από καταγγελία της ΚΝΕ είδε το φως της δημοσιότητας η τιμωρία του καταδρομέα, όπου ζητούσε από την Διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων(ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο, να ανακληθεί άμεσα η απαράδεκτη τιμωρία στον στρατιώτη!

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

6254398

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media