Newsroom

Newsroom

Αναδίπλωση Τραμπ για τους μουσουλμάνους: "η απαγόρευση εισόδου ήταν μόνο μια πρόταση"

Για την αμετροέπεια του Ντόναλντ Τραμπ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.

5734518b1dc52402538b4a27

Φαίνεται όμως ότι ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ο οποίος φαίνεται πως τελικά θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, προσπαθεί σταδιακά να στρογγυλέψει τη σκληρή ρητορική του, πράγμα στο οποίο έχει συμβάλλει πιθανότατα και η αλλαγή του επικοινωνιακού επιτελείου του.

Ο Τραμπ συγκεκριμένα, ο οποίος είχε ορκιστεί να κλείσει προσωρινά τα σύνορα των ΗΠΑ για τους μουσουλμάνους μετά τη φονική επίθεση του περασμένου Δεκεμβρίου στο Σαν Μπερναρντίνο των ΗΠΑ από ένα ζευγάρι που είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και είχε δεσμούς με ακραίους ισλαμιστές, μιλώντας στο δίκτυο Fox News, ανασκεύασε εν μέρει λέγοντας πως επρόκειτο απλώς για μια πρόταση.

«Έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Πρόκειται για μια προσωρινή απαγόρευση. Δεν έχει δοθεί εντολή για κάτι τέτοιο ωστόσο. Κανένας δεν το έχει κάνει. Είναι απλώς μια πρόταση μέχρι να δούμε τι συμβαίνει», ανέφερε συγκεκριμένα, σημειώνοντας πάντως ότι η τρομοκρατία των φανατικών ισλαμιστών σε όλον τον κόσμο συνιστά ένα σοβαρό πρόβλημα.

Ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, έχει δεχθεί ευρέως επικρίσεις για την εμπρηστική ρητορική του και τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, σε σχέση με τους μετανάστες, ιδιαίτερα από το Μεξικό, τους μουσουλμάνους και τις γυναίκες.

F

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά