Αναβάλλεται η περιοδεία του Κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, «λόγω του αδόκητου θανάτου του βουλευτή του κόμματος και πρώην υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου».

58a8625e1dc5242e1d8b4650

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε προγραμματίσει να βρίσκεται την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο. Οι προγραμματισμένες επαφές του κ. Μητσοτάκη με στελέχη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, αλλά και οι συναντήσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει μόνο την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 19:30, στον κινηματογράφο «Αστόρια», στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του βουλευτή και πρώην υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου απέστειλε και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

«H ξαφνική απώλεια του εκλεκτού μου συνεργάτη, φίλου και αγωνιστή της παράταξής μας, Βαγγέλη Μπασιάκου, με συγκλόνισε» αναφέρει στο μήνυμά του ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και προσθέτει:

«Ο Βαγγέλης Μπασιάκος, από όποια θέση και αν υπηρέτησε, υπήρξε ανιδιοτελής και είχε μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας. Η παράταξή μας είναι φτωχότερη μετά την απώλειά του. Συμμετέχοντας στο βαρύ σας πόνο, σας στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…