Αναβάλλει και ο Λοβέρδος την εκστρατεία του μετά το ολονύχτιο «κράξιμο» στα social media

Δεν του πάει η καρδιά...

5167226

Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη νύχτα ανηλεούς «κραξίματος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος  να ανακοινώσει και εκείνος με τη σειρά του ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία επειδή… «δεν του πάει η καρδιά».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δέχτηκε σφοδρή κριτική στα social media καθώς μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά λόγω της επιδείνωσης της υγείας της, ο ίδιος δεν ανέστειλε την προεκλογική του εκστρατεία. 

Αντιθέτως, άμεσα οι συνυποψήφιοί του Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης, με χθεσινές τους αναρτήσεις ανέστειλαν άμεσα τις προεκλογικές τους εκστρατείες. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τις χθεσινές ευχές που απέστειλε στη Φώφη Γεννηματά, με σημερινή του ανάρτηση υποστήριξε ότι «δεν του πάει η καρδιά» να πραγματοποιήσει τις επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συνεντεύξεις του.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Ωστόσο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, με την κ. Γεννηματά να καλείται να δώσει άλλη μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Για τον λόγο αυτό, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να μην συμμετάσχει τελικά στην κούρσα για την αρχηγία του κόμματός της.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης» ανέφερε η ίδια στη δήλωσή της.

Πάντως από τη στιγμή της ανακοίνωσης της απόσυρσης της υποψηφιότητας Γεννηματά και της αναστολής των εκστρατειών των άλλων δύο υποψηφίων, πλην του Ανδρέα Λοβέρδου, οι χρήστες του twitter ξέσπασαν σε γερό τρολάρισμα του φιλόδοξου στελέχους του ΚΙΝΑΛ.

Οι αναρτήσεις είναι ενδεικτικές:

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…