«Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν η τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό» – Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και στις υποψίες που είχε για τη δολοφονία της κόρης του, την ημέρα της κηδείας της.

«Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν η τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό», είπε και συγκλόνισε ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Αναφερομένος στον δολοφόνο της Καρολάιν, ο Ντέιβιντ Κράουτς ήταν κατηγορηματικών: «Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό», επαναλάμβανε.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και στις υποψίες που είχε για τη δολοφονία της κόρης του, την ημέρα της κηδείας της. «Εκείνος έκλαιγε και θρηνούσε υπερβολικά, περισσότερο ακόμη και από μένα που είμαι ο πατέρας της», είπε ο πατέρας της Καρολάιν και συμπλήρωσε πως ο ίδιος είδε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με ένα πολύ ακριβό επώνυμο ρολόι και θεώρησε «πως δεν μπορεί αυτό να μην τον πήραν οι ληστές…».

Πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φερόταν στην Καρολάιν

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς «όταν έφυγε η Καρολάιν για να σπουδάσει εγώ και η Σουζάνα της δίναμε από 700 ευρώ ο καθένας για να ζει. Μέσα σε ένα χρόνο το παιδί παντρεύτηκε και έμεινε μαζί με τον πιλότο σε σπίτι. Τότε η Σουζάνα αποφάσισε να της δίνει 250 ευρώ, θεωρώντας πως έπρεπε – παρότι παντρεμένη – να έχει μία ανεξαρτησία.

Αντ’ αυτού μάθαμε αργότερα ότι ο πιλότος έπαιρνε όλα αυτά τα χρήματα και ακόμη για να πάρει έστω και ένα καφέ του ζητούσε λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μάλιστα, δεν την άφηνε να βγαίνει μόνη, παρά μόνο μία στο τόσο με κάποια φίλη της σε μέρος όπου την πήγαινε και την έφερνε ταξί φίλου του, ώστε να έχει τον έλεγχο» είπε ο κ. Κράουτς.

Ντέιβιντ Κράουτς: «Αν υπήρχε θανατική ποινή…»
Σχετικά με την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν και τις υποψίες που του γεννήθηκαν, είπε πως «εκείνος έκλαιγε και θρηνούσε υπερβολικά, περισσότερο ακόμη και από μένα που είμαι ο πατέρας της. Ένας νευρικός θρήνος που μου έκανε εντύπωση, ενώ τον είδα να φορά ένα πανάκριβο Rolex και θεώρησα πως δεν μπορεί αυτό να μην τον πήραν οι ληστές…».

Όσο για την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στον δολοφόνο του παιδιού του, ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς ήταν κατηγορηματικός για μία ακόμη φορά: «Αν υπήρχε θανατική ποινή στη χώρα θα ήταν τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τον μοχλό και να τον στείλω εγώ στη λήθη».

Δείτε το βίντεο:

Ο Γ. Καραμέρος ακυρώνει…την αλαζονεία Μητσοτάκη: Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες

Ο Γ. Καραμέρος ακυρώνει…την αλαζονεία Μητσοτάκη: Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στηλιτεύει τη στάση του προέδρου της ΝΔ, που προδικάζει το αποτέλεσμα…

«Πυρά» του Σέρβου πρόεδρου κατά του Κοσοβάρου πρωθυπουργού: «Θέλει να χυθεί αίμα»

«Πυρά» του Σέρβου πρόεδρου κατά του Κοσοβάρου πρωθυπουργού: «Θέλει να χυθεί αίμα»

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δεν δίστασε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού…