«Θα τρελαθείτε, έχω βγει μια λυσσάρα» – Χυδαίο σεξιστικό bullying στη Καινούργιου (Video)

«Αν τα βγάλω αυτά που έγραφαν, θα τρελαθείτε» - Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κάτι «όμορφο» και τα μέσα κοινωνικού δικτύου την τιμωρούν ανελέητα με χυδαίο σεξισμό και bullying.

katerina kainourgiou

Θύμα αδιανόητα χυδαίου και σεξιστικού bullying έπεσε για άλλη μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου, αυτή τη φορά με αφορμή τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή της Δευτέρας (06/02) κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον τενόρο Βασίλη Κούρτη.

Μιλώντας για το bullying που δέχθηκε μέσω social media, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής, «Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα, αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα, δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί «τι ωραίο παιδί είσαι;».

Μάλιστα, στη συνέχεια όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος του είπε να αφήσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στον Θέμη Μάλλη, εκείνη απάντησε χαμογελώντας και με μεγάλη δόση χιούμορ: «Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ, αλλά, αν θες, μπορείς να πάρεις το κινητό μου».

Δείτε το βίντεο:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…