Αν. Κανελλόπουλος: «Παμψηφεί» πρόεδρος στο μόρφωμα Κασιδιάρη ο πρ. αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Υποψήφιος στην Α' Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης

kannelopoulos1

Τα ηνία στο «κόμμα Κασιδιάρη» ανέλαβε και επισήμως ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, όπως δήλωσε σε συνομιλία του με το dikastiko.gr που είχε αποκαλύψει την ύπαρξη συμφωνίας ώστε να ηγηθεί του πολιτικού σχηματισμού στις επικείμενες εκλογές.

“Εκλέχθηκα παμψηφεί πρόεδρος του Κόμματος Έλληνες (Κασιδιάρη)” είπε, αναφέροντας πως σε χθεσινή διαδικασία από πανελλαδικό συμβούλιο, καταργήθηκε η διοικούσα επιτροπή του “κόμματος Κασιδιάρη” και ο ίδιος εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος με 72 ψήφους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο dikastiko.gr “το πρόγραμμα του ΕΑΝ θα αποτελεί το ευαγγέλιο του κόμματος”, ενώ επανέλαβε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Ο κ. Κανελλόπουλος θα αναλάβει εξάλλου τη νομική εκπροσώπηση του κόμματος και στη δικαστική μάχη που αναμένεται να δοθεί στο Α’ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στο οποίο προϊσταται ο αντιπρόεδρος του Δικαστηρίου Χρ. Τζανερίκος.

Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει όπως ορίζει ο νόμος κάθε κόμμα να υποβάλει σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 2 Μαΐου την αίτησή του με τους υποψηφίους του (αυτό γίνεται για πρώτη φορά) ενώ δύο ημέρες πριν θα υποβληθούν στο Ανώτατο Δικαστήριο από κάθε πολιτικό σχηματισμό το όνομά του και το σήμα του.

Στις 5 Μαΐου 2023, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ανακηρύξει τους συνδυασμούς και θα αποφανθεί για το Εθνικό Κόμμα-Ελληνες, καθώς και για όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα λάβουν μέρος στις εκλογές.

Πηγή: Dikastiko.gr

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του

Ektakti Epikairotita 0 1

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του

Η γυναίκα, επίσης δημοσιογράφος, φέρει σοβαρά τραύματα και καταθέτει στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην…

Πολ Πογκμπά: «Τελείωσα, είμαι νεκρός χωρίς το ποδόσφαιρο» – Συγκλονίζει μετά τον 4ετή αποκλεισμό

pogba juventus

Πολ Πογκμπά: «Τελείωσα, είμαι νεκρός χωρίς το ποδόσφαιρο» – Συγκλονίζει μετά τον 4ετή αποκλεισμό

Ο Πογκμπά έσπασε τη σιωπή του και η ιστοσελίδα «Guardian Nigeria» δημοσιεύει ορισμένα αποσπάσματα συνέντευξης…