NewsRoom
04/09/2018, 15:39

Αν ανυπομονείς για μοναδικές εκδηλώσεις λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, έλα στο Public

Το Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο, υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά, με δημιουργικές δραστηριότητες, συναντήσεις με συγγραφείς και καλλιτέχνες, λογοτεχνικούς περιπάτους, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και μοναδικά εργαστήρια για παιδιά. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και λίγο πριν ξεκινήσει το σχολείο, το Public ανυπομονεί να κάνει τη νέα σχολική χρονιά μαγική προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους λίγο παιχνίδι ακόμα

NewsRoom 04/09/2018 | 15:39

Θεματικό πάρκο Public @ Golden Hall

Το Public περιμένει μικρούς και μεγάλους σε ένα μοναδικό χώρο διασκέδασης αλλά και δημιουργικής απασχόλησης που δημιούργησε στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Στο Θεματικό Πάρκο Public οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μοναδικές προσφορές, αποκλειστικά για το κατάστημα του Golden Hall.@ 30/8 – 15/9 | Golden Hall (προαύλιος χώρος), Είσοδος Ελεύθερη

Ωράριο: Κάθε Πέμπτη & Παρασκευή 17.00-21.00

Κάθε Σάββατο 11.00-20.00

Δευτέρα 10/9 & Τρίτη 11/9 17.00-21:00

Κατά τη διάρκεια του Θεματικού Πάρκου Public στο Golden Hall, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους:

  • Φοίβο Δεληβοριά που σε περιμένει να του Πεις το όνομά σου (Σάββατο 15/9 στις 18.00)
  • Κατερίνα Σέρβη (Πέμπτη 6/9 στις 19.00), Τασούλα Επτακοίλη (Παρασκευή 7/9 18.00), Βαγγέλη Ηλιόπουλο (Σάββατο 8/9 13.00) , Στέλλα Κάσδαγλη (Πέμπτη 13/9 στις 18.00), Κατερίνα Κρις (Παρασκευή 14/9 στις 18.00), Ράνια Μπουμπουρή (Σάββατο 15/9 στις 13.00), Σοφία Αδάμου (Σάββατο 15/9 στις 17.00), όλοι τους συγγραφείς των εκδόσεων Πατάκης που έρχονται να μας συστήσουν τους ήρωες των βιβλίων τους

Εργαστήρια με θέμα:

  • Μηχανική για Junior Μηχανικούς από το CityLab (JUNIOR ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ)
  • Παίζουμε και δημιουργούμε με Nintendo LABO

Δημιουργικές Δραστηριότητες (κατά τη διάρκεια του πάρκου):

  • Γίνε σεφ και δημιούργησε ότι φαγητό και γλυκό φανταστούμε με τα πλαστοζυμαράκια Play doh.
  • Μαθαίνω να φροντίζω το σώμα μου από τη Frezyderm (Στοματική & προσωπική υγιεινή)
  • Τι ώρα είναι; Τι τρώνε τα ζωάκια και πως ισορροπείς σε ένα πύργο που κουνιέται; (Παιχνίδια δεξιοτήτων & γνώσεων Δεσύλλας Games)
  • Παίζουμε και μαθαίνουμε γράμματα, αριθμούς, λεξούλες και τσεκάρουμε τις γνώσεις μας για την ανθρώπινη ανατομία, τους δεινόσαυρους και την ιστορία και στο τέλος βγάζουμε φωτογραφία με τον εξυπνούλη (Παιχνίδια με τον Εξυπνούλη, ΑS)
  • Δημιουργούμε μοναδικές ζωγραφιές με προϊόντα Legami
  • Κάνουμε ξεχωριστά σχέδια graffiti στις τσάντες μας CITY με μαρκαδόρους Sharpie.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα για το Θεματικό Πάρκο στο Golden Ηall:

Εργαστήριο Μηχανικής για Junior Μηχανικούς (5-7 ετών) από το

@ 30/08 - 06/09 – 13/09 και ώρες 18:00 - 18:00 – 19:15 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr

Οι μικροί Μηχανικοί μας (5 – 7 ετών) συμμετέχουν ενεργά σε καθένα από τα επιστημονικά πεδία του STEM σε ένα εργαστήριο Μηχανικής, όπου συνδυάζουν έμπρακτα Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά καθώς σχεδιάζουν και χτίζουν μια πραγματική Μηχανική κατασκευή από την καθημερινότητά μας. Στο τέλος αναλύουν και παρουσιάζουν πώς ακριβώς λειτουργεί και πώς μπορούμε να τη βελτιώσουμε! Τα παιδιά ανακαλύπτουν διασκεδαστικά και αγαπούν τις επιστήμες, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητές τους! Τα εργαστήρια γίνονται με την καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων σε βιωματικά διαθεματικά εκπαιδευτικά σενάρια, με ειδικά αναπτυγμένες για την ηλικία τους (επιστημονικά και παιδαγωγικά) καινοτόμες και εφαρμοσμένες τεχνολογίες. 

Η Κατερίνα Σέρβη παρουσιάζει τους ήρωες των βιβλίων της

 @ 6/9 και ώρα 19:00Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, φιλοξενούν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, την συγγραφέα, Κατερίνα Σέρβη, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στη 19:00.

Η Κατερίνα Σέρβη έχει σπουδάσει αρχαιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και λατρεύει ό,τι έχει σχέση με την αρχαία Ελλάδα.   

Η Τασούλα Επτακοίλη μας συστήνει τους ήρωες των βιβλίων της

@ 07/09 και ώρα 18:00 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

To Public, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, φιλοξενούν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, την συγγραφέα, Τασούλα Επτακοίλη, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στη 18:00.

Η Τασούλα Επτακοίλη γεννήθηκε το 1968 στη Σάμο και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά από τη διδασκαλία (ευτυχώς ή δυστυχώς) προτίμησε τη δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί επί δεκαπέντε χρόνια στο ραδιόφωνο (Μελωδία FM 99,2), σε εφημερίδες και περιοδικά. Από το 2003 γράφει στην εφημερίδα “Η Καθημερινή”. Επίσης, είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού “Blue” της AEGEAN.

Με τον συγγραφέα του «Τριγωνοψαρούλη», Βαγγέλη Ηλιόπουλο

@ 08/09 και ώρα 13:00 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, φιλοξενούν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, τον συγγραφέα βιβλίων για παιδιά, Βαγγέλη Ηλιόπουλο, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στη 13:00 το μεσημέρι.

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος είναι ο συγγραφέας, μεταξύ άλλων, του «Τριγωνοψαρούλη», που σύντομα έγινε διάσημος και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Από τότε κυκλοφόρησαν πολλά βιβλία του – μερικά από τα οποία βραβεύτηκαν από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, το περιοδικό «Διαβάζω» κ.τ.λ. Επίσης βιβλία του κυκλοφορούν στο εξωτερικό, ενώ συναντάει συχνά τους αναγνώστες του σε σχολεία και σε φεστιβάλ βιβλίου. 

Εργαστήριο Ρομποτικής (7-12 ετών) από το CityLab 

@ 08/09 – 15/09 και ώρες 11:30 – 12:30 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

Οι μικροί Επιστήμονές μας (7 – 12 ετών) συμμετέχουν ενεργά σε καθένα από τα επιστημονικά πεδία του STEM σε ένα εργαστήριο Ρομποτικής, όπου συνδυάζουν έμπρακτα Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά καθώς σχεδιάζουν, προγραμματίζουν και χτίζουν ένα Ρομπότ. Στο τέλος αναλύουν και παρουσιάζουν πώς ακριβώς λειτουργεί και πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε! Τα παιδιά ανακαλύπτουν διασκεδαστικά και αγαπούν τις επιστήμες ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητές τους! Τα εργαστήρια γίνονται με την καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων σε βιωματικά διαθεματικά εκπαιδευτικά σενάρια, με ειδικά αναπτυγμένες για την ηλικία τους (επιστημονικά και παιδαγωγικά) καινοτόμες και εφαρμοσμένες τεχνολογίες. 

Η Στέλλα Κάσδαγλη μας παρουσιάζει τους ήρωες των βιβλίων της

@ 13/09 και ώρα 18:00 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, φιλοξενούν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, την συγγραφέα, Στέλλα Κάσδαγλη, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Η Στέλλα Κάσδαγλη ξεκίνησε ως μεταφράστρια αλλά έγινε και δημοσιογράφος. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα και με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον, εργάζεται ως μεταφράστρια ξένης λογοτεχνίας, γράφει για πράγματα που θα έπρεπε να συζητιούνται πιο συχνά και χρησιμοποιεί το λόγο ως εργαλείο για την ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων. Είναι συνιδρύτρια των δικτύων Women On Top και Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm.

Η Κατερίνα Κρις συστήνει τους ήρωες των βιβλίων της

@ 14/09 και ώρα 18:00 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, φιλοξενούν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, την συγγραφέα Κατερίνα Κρις, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στη 18:00.

Η Κατερίνα Κρις γεννήθηκε στις 24/12/71 και κατάγεται από τη Βυτίνα Αρκαδίας. Έχει εργαστεί πάνω από 6 χρόνια στη δημοσιογραφία και 14 χρόνια στη διαφήμιση. 

«Πες μου το όνομά σου» με τον Φοίβο Δεληβοριά

@ 15/09 και ώρα 18:00 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και ο Φοίβος Δεληβοριάς σε περιμένουν να τους «πεις το όνομά σου» στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα.

Το «Πες μου τ’ όνομά σου», είναι μια ιστορία που την συνοδεύει ένα CD με δεκαπέντε παιδικά τραγούδια συνολικά, δώδεκα που έγραψε ο ίδιος ο Φοίβος Δεληβοριάς αλλά και τρία ακόμη πανέμορφα τραγούδια του Γιώργου Χατζηπιερή που είχε τραγουδήσει ο Φοίβος στο παρελθόν: «Το ελεφαντάκι», «Το δέντρο», «Ήταν ένας ποντικός».

Aναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά στα καταστήματα Public

PJ Masks

@ 06/09-22/09 | Public The Mall Athens, Event

To The Mall of Athens υποδέχεται τους αγαπημένους PJ Mask.

Αναζήτησέ τους στο κατάστημα Public The Mall από τα 6-22 Σεπτεμβρίου.

Graffiti στη τσάντα City με μαρκαδόρους Sharpie

@ 07/09 Public Συντάγματος και ώρα 18:00 - 21.00 | Είσοδος Ελεύθερη

@ 08/09 Public Athens Metro Mall και ώρα 12:00 - 15.00 | Είσοδος Ελεύθερη

@ 10/09 Public Μαρούσι The Mall Athens και ώρα 18:00 - 21.00 | Είσοδος Ελεύθερη

@ 11/09 Public Golden Hall και ώρα 18:00 - 21.00 | Είσοδος Ελεύθερη

Πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, δημιουργία και χαρά!

Στο Public Συντάγματος, στο Public Athens Metro Mall, στο Public Μαρούσι The Mall Athens, και στο Public Golden Hall ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά, κάνοντας σχέδια Graffiti στη καινούρια σου τσάντα City με τους μαρκαδόρους Sharpie.

Οι Ευχούληδες καλωσορίζουν τη νέα σχολική χρονιά

@ 08/09 και ώρα 16:00 | Public Athens Metro Mall, Είσοδος Ελεύθερη

Οι αγαπημένοι Ευχούληδες έρχονται να σου ευχηθούν μια μαγική νέα σχολική χρονιά το Σάββατο 8/9 στις 16.00 στο Public στο Athens Metro Mall.

STABILO EASY START: Γράφουμε και ζωγραφίζουμε με Easygraph και Easycolors

@ 07/09 Public Περιστερίου και ώρα 17:00 | Είσοδος Ελεύθερη

@ 07/09 Public Γλυφάδας και ώρα 17.00 | Είσοδος Ελεύθερη

@ 08/09 Public Συντάγματος και ώρα 12:00 | Είσοδος Ελεύθερη

@ 08/09 Public The Mall Athens Μαρούσι και ώρα 12.00 | Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και η Stabilo, με αφορμή την επιστροφή στα θρανία, προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε ένα διαφορετικό event, για να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο της γραφής και της σχεδίασης με τα νέα μοντέλα EasyGraph και Easy colors.

Το Stabilo Easygraph είναι το πρώτο εργονομικά σχεδιασμένο μολύβι που διατίθεται σε δύο εκδόσεις: για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Σχεδιασμένο με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων κινητικών δεξιοτήτων με κριτήριο την ηλικία, το μέγεθος του χεριού και το χέρι γραφής και κατασκευασμένο από πιστοποιημένες κατά FSC φυτείες – το Easygraph είναι ιδανικό για παιδιά που τώρα μαθαίνουν να γράφουν.

Ενώ με τα Stabilo Easycolors η ζωγραφική γίνεται παιχνίδι! Ανεξάρτητα από το τι προτιμά το παιδί σας να ζωγραφίζει: ζώα, κινούμενα σχέδια κτλ., τα Stabilo Easycolors θα το βοηθήσουν να βρει χαρά στο σχέδιο και τη ζωγραφική. Η παλέτα των 12 λαμπερών χρωμάτων είναι το ιδανικό ξεκίνημα για τον μικρό σας καλλιτέχνη που θέλει να διασκεδάσει ζωγραφίζοντας!

Play Doh Activities με τον Doh Doh

@ 11/09, 14 & 15/09 Public The Mall, Public Athens Metro Mall, Σύνταγμα Περιστέρι, Public Golden Hall, Πειραιάς, Γλυφάδα, Τσιμισκή, Public Mediterranean Cosmos και ώρα 11:00-19:00 | Είσοδος Ελεύθερη

Γινόμαστε σεφ και δημιούργησε ότι φαγητό και γλυκό φανταστούμε με τα πλαστοζυμαράκια Play doh σε περιμένουμε στα καταστήματα Public The Mall, Public Athens Metro Mall, Σύνταγμα Περιστέρι, Public Golden Hall, Πειραιάς, Γλυφάδα, Τσιμισκή, Public Mediterranean Cosmos 11/9 & 14-15/9 (11.00-19.00).

Λογοτεχνικός Περίπατος με την Λότη Πέτροβιτς

Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου

@ 25/09 και ώρα 10:30 | Public Κολωνακίου, για συμμετοχή απαιτείται συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής

Το Public, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, φιλοξενούν στο κατάστημα στο Κολωνάκι, τη συγγραφέα, Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 10:30!

Η Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου γεννήθηκε το 1937 και σπούδασε στην Αθήνα. Έχει τιμηθεί με επτά βραβεία σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, με τον έπαινο Pier Paolo Vergerio του Πανεπιστημίου της Padova και με το βραβείο Oυράνη για την παιδική λογοτεχνία από την Ακαδημία Αθηνών. Έργα της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και στα ιαπωνικά, έχουν μεταδοθεί από την EPT και το PIK κι έχουν περιληφθεί σε ανθολογίες και ξένα αναγνωστικά. Έχει αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα σε οκτώ διεθνή συνέδρια παιδικής λογοτεχνίας στο εξωτερικό και έχει δώσει πλήθος διαλέξεις και ομιλίες για την παιδική λογοτεχνία σε όλη την Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μελέτης και Έρευνας της Παιδικής Λογοτεχνίας “Οι διαδρομές” και μέλος της Εθνικής Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (Γενική Γραμματέας 1984-1990) και άλλων λογοτεχνικών σωματείων.

«Και όμως υπάρχει θέμα»

Μάκης Προβατάς και ο Γιάννης Ν. Μπασκόζος

@ 25/09 και ώρα 21:00 | Public Cafe Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Ο Μάκης Προβατάς και ο Γιάννης Ν. Μπασκόζος ξεκινούν μια νέα θεματική ενότητα με τίτλο «Και όμως υπάρχει θέμα».

Στη πρώτη τους εκδήλωση με θέμα την Ατομική, ηθική και πολιτική ευθύνη συζητούν με τους καθηγητές Δ. Χατζή και Σ. Βιρβιδάκη με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα του καλοκαιριού. 

Οι «Παιδικοί Φόβοι»

Αθανάσιος Αλεξανδρίδης

@ 29/09 και ώρα 12:00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Οι εκδόσεις Ίκαρος και το Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Παιδικοί φόβοι» του ψυχίατρου-παιδοψυχίατρου και ψυχαναλυτή Αθανάσιου Αλεξανδρίδη, δεύτερου βιβλίου της σειράς «Σχολή ανήσυχων γονέων», το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο Public Συντάγματος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Πόπη Γεωργίου, ψυχολόγος, υπεύθυνη του ιστότοπου «Τα νέα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης», Νίκος Παπαδόπουλος, εκπαιδευτικός, διευθυντής του Μαρασλείου πειραματικού δημοτικού σχολείου, Φωτεινή Τσαλίκογλου, καθηγήτρια Ψυχολογίας-συγγραφέας και ο συγγραφέας του βιβλίου Αθανάσιος Αλεξανδρίδης.

Λογοτεχνικός περίπατος «Τα χρόνια ανάμεσα: η Θεσσαλονίκη του μεσοπολέμου»

@ 29/09 και ώρα 10:00 | Public Τσιμισκή, Για συμμετοχή απαιτείται συμπλήρωση φόρμα συμμετοχής, Είσοδος Ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής

Το Public και η dot2dot σας προσκαλούν στον νέο Λογοτεχνικό Περίπατο που οργανώνουν το Σάββατο 29/9, με κατάληξη το Public Τσιμισκή, βασισμένο στο βιβλίο του Βασίλη Τσιράκη με τίτλο «Τα χρόνια ανάμεσα», από τις εκδόσεις Τόπος. Σημείο συνάντησης στην οδό Αγίου Δημητρίου, απέναντι από την είσοδο του (πρώην) Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και ώρα 10:00 το πρωί. Την περίοδο του μεσοπολέμου η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται βαθμιαία από μια πολυφυλετική πόλη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας σε μια σύγχρονη ελληνοκεντρική πόλη. Μέσα στο ψηφιδωτό των αλλαγών κυριαρχούν οι πρόσφυγες της ανταλλαγής των πληθυσμών, η οικονομική αποσταθεροποίηση, η έκρηξη του εργατικού κινήματος και οι μαζικές απεργίες, η γυναικεία χειραφέτηση, τα αντίπαλα ιδεολογικά ρεύματα αλλά και οι βίαιες εξάρσεις της αντισημιτικής προπαγάνδας. Τα έντονα πολιτικά γεγονότα μαζί με τη σταδιακή αλλαγή του αστικού τοπίου ξεδιπλώνονται στους δρόμους μιας πόλης που ξαναγεννιέται από τις στάχτες μιας πυρκαγιάς. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί «κοινό τόπο» των ηρώων του βιβλίου και της μοίρας τους, που τους φέρνει κοντά και αναδεικνύει στα χρόνια ανάμεσα σε δύο παγκόσμιους πολέμους και έναν τρίτο πόλεμο, ταξικό αυτή τη φορά, μιας πόλης και μιας κοινωνίας σε μετάβαση.

*Μετά το τέλος της διαδρομής θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα του βιβλίου, Βασίλη Τσιράκη.

Είσοδος: Ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr

To koutipandoras.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.