Newsroom

Newsroom

Άμπερ Χερντ: Με ξυλοκόπησε ο Τζόνι Ντεπ! (φωτο)

Μπορεί η είδηση ότι η Άμπερ Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Τζόνι Ντεπ, να έπεσε σαν «βόμβα» στους κύκλους του Χόλιγουντ, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις 15 μήνες και έδειχνε αγαπημένο, αλλά μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η εμφάνιση της ξυλοκοπημένης Χερντ.

57488eec1dc524f4308b4ec4

Η 30χρονη ηθοποιός, πήγε την Παρασκευή στο δικαστήριο με μελανιές στο πρόσωπο ισχυριζόμενη ότι ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ την ξυλοκόπησε!

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια της προσέφερε χρήματα για να κλείσει το στόμα της και να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν το περιστατικό.

Ωστόσο, η όμορφη ηθοποιός όχι μόνο μίλησε για αυτό, αλλά είχε και τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως την παρακάτω φωτογραφία που σύμφωνα με την Χερντ τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη ζήτησε περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Ντεπ, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί άμεση απειλή για την ίδια. Όλα αυτά λίγες μόνο ώρες αφότου ο ηθοποιός αποφάσισε να «σπάσει» για πρώτη φορά τη σιωπή του για το διαζύγιο.

Ο 52χρονος ηθοποιός, μέσω εκπροσώπου του, τόνισε ότι «ο σύντομος αυτός γάμος θα λυθεί πολύ γρήγορα», καθώς με την 30χρονη ηθοποιό, εν διαστάσει σύζυγό του, υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές». Στην ανακοίνωση, υπογραμμίζεται πως ο “Τζακ Σπάροου” περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας και του χαμού της 81χρονης μητέρας του.


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…