Το «AMPE Alert» έληξε για τον Χαράλαμπο Αθανασίου-Εμφανίστηκε στην Μυτιλήνη μετά την αποχώρηση των ΜΑΤ

Αλήθεια κύριε Αθανασίου, έπρεπε να περάσουν περίπου σαρανταοκτώ ώρες μετά την εισβολή των κτηνών των ΜΑΤ, που διέταξε η κυβέρνηση σας, ώστε επιτέλους να εμφανιστείτε;

Άφαντος εδώ και 2 ημέρες ήταν ο Βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου, από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νησί της Μυτιλήνης. Της γενέτειρας του δηλαδή. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος mplokia.gr, αφού οι κάτοικοι βίωσαν την βια και την αναλγησία των δυνάμεων κατοχής… της κυβέρνησης, αφού εισπνεύσανε τόνους δακρυγόνων, επιτέλους τελείωσαν οι υποχρεώσεις του στην βουλή και εμφανίστηκε.

Ο ίδιος με χθεσινές δηλώσεις του δικαιολόγησε την απουσία του λέγοντας: 

“Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο νησί μας, όφειλα να ρθω τώρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μου στην βουλή, να ρθω να ενημερωθώ από πολύ κοντά ποια είναι η κατάσταση, να κάνω μια αποτίμηση με τους δημάρχους και τον περιφερειάρχη και να μεταφέρω την κατάσταση που επικρατεί στην κυβέρνηση…” 

Aραγε Στις υποχρεώσεις δεν περιλαμβάνεται η εκπροσώπηση του λεσβιακού λαού; Εκτός αν ο κ. Αθανασίου έμεινε στην Αθήνα και περίμενε που θα κάτσει η μπίλια για να μιλήσει αναλόγως καθώς αν τελικά πέρναγε η κυβερνητική αυθαιρεσία με τα ΜΑΤ, θα έκανε λόγο  για μειοψηφίες «μπαχαλάκηδων», για μειοψηφίες που τις απομόνωσε ο λαός της Λέσβο. 

Τελικά όταν είδε την γενικευμένη εξέγερση των κατοίκων της Λέσβου, τότε μόνον εμφανίστηκε και έκανε αυτές τις δήθεν κατευναστικές, ήπιες, ενωτικές, σώφρονες δηλώσεις.

(Με πληροφορίες από mplokia.gr)

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστοί δρόμοι στην Αττική – Αποκλείστηκε λεωφορείο στην Εύβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστοί δρόμοι στην Αττική – Αποκλείστηκε λεωφορείο στην Εύβοια

Από το απόγευμα της Κυριακής χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως των βόρειων Κυκλάδων καθώς…

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών: Κατάληψη στο κτίριο Τσίλερ από σπουδαστές δραματικών σχολών

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών: Κατάληψη στο κτίριο Τσίλερ από σπουδαστές δραματικών σχολών

Όσο η κυβέρνηση κωφεύει και δεν αλλάζει το νομοσχέδιο για την υποβάθμιση των πτυχίων των…