Newsroom

Newsroom

Αμνησία Πλεύρη

“Τους προκαλώ να μου φέρουν τις ερωτήσεις” τόνισε ο κ.Πλεύρης απευθυνόμενος  στο Πάνο Σκουρλέτη τον οποίο κατηγόρησε για αθλιότητα και…

1645029

“Τους προκαλώ να μου φέρουν τις ερωτήσεις” τόνισε ο κ.Πλεύρης απευθυνόμενος  στο Πάνο Σκουρλέτη τον οποίο κατηγόρησε για αθλιότητα και λασπολογία . Αφορμή το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ που κατηγορεί τους κ.κ. Βορίδη, Πλεύρη και Γεωργιάδη για «φωτογραφικές» ερωτήσεις που κατέθεταν ως βουλευτές του ΛΑΟΣ για τους εξοπλισμούς. Σημείωσε, δε, ότι είναι περήφανος για όλες τις ερωτήσεις που έχει καταθέσει, καθώς οι παρεμβάσεις του ήταν προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. 
Μια απο αυτές τις ερωτήσεις που μάλλον είναι περήφανος είναι και αυτή όπου εμφανίζεται να κάνει ερώτηση στον υπουργό Άμυνας κ.Βενιζέλο γιατί δεν προχωρά η υλοποίηση της συμφωνίας για τα μαχητικά Mirage 2000.  Nα  υπενθυμίσουμε ότι  σύμφωνα με την έρευνα της Δικαιοσύνης,τα εμβάσματα προς τις  δυο offshore, που φέρεται να έχει ο Γ. Καρατζαφέρης  αφορούν εταιρείες με  τα ελικόπτερα Super Puma και τα αεροσκάφη Mirage 2000-5.