Αμηχανία Μαξίμου μετά την ομιλία Καραμανλή: Τι απαντούν μέσω διαρροών μετά την ηχηρή παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν καταδέχεται να αποκαλυφθούν οι λόγοι παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη όπως ζήτησε ο Κώστας Καραμανλής

Μαξιμου 1

Πλήρης είναι η αμηχανία του Μαξίμου μετά την ηχηρή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή από τα Ανώγεια της Κρήτης στο πλαίσιο της οποίας ζήτησε να αποκαλυφθούν οι λόγοι παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και να βγουν «όλα στο φως» ώστε να επέλθει «κάθαρση».

Οι κυβερνητικοί κύκλοι επέλεξαν να κρυφτούν πίσω από διαρροές ώστε να αντικρούσουν τα όσα υποστήριξε ο Κώστας Καραμανλής.

Αναλυτικότερα, κυβερνητικοί κύκλοι σημειώνουν πως «από την πρώτη στιγμή που με πρωτοβουλία της κυβέρνησης ήρθε στο φως η υπόθεση της επισύνδεσης του τηλεφώνου του κ.Ανδρουλάκη τονίστηκε ότι υπάρχει ανάγκη να δοθούν πλήρεις απαντήσεις, με σεβασμό των προβλέψεων του νόμου για το απόρρητο και του κανονισμού της Βουλής. Γι΄αυτό κινήθηκαν άμεσα όλες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες ενώ η υπόθεση ερευνάται και από τη Δικαιοσύνη».

Παράλληλα τονίζουν πως «αύριο συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και ακολουθούν οι συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής. Ο Πρωθυπουργός έχει ζητήσει προτάσεις από τα κόμματα προκειμένου να υπάρξουν θεσμικές βελτιώσεις που θα διασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας με πλήρη σεβασμό των δημοκρατικών αρχών».

Με βάση τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι το Μέγαρο Μαξίμου για ακόμα μια φορά δεν καταδέχεται να αποκαλυφθούν οι λόγοι παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη όπως ζήτησε άλλωστε ο Κώστας Καραμανλής

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

γεύμα

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

Πολλοί απόρησαν τι «δουλειά είχε» ο Χρήστος Πρωτόπαππας στο ίδιο τραπέζι με τον Δούκα και…

Νεφέλη Μεγκ: Ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους – Το giveaway πτυχίων νομικής που προκάλεσε αντιδράσεις

Καταγραφή 34

Νεφέλη Μεγκ: Ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους – Το giveaway πτυχίων νομικής που προκάλεσε αντιδράσεις

Μάλιστα θα έχετε πτυχίο νομικής με 50% έκπτωση αν βάλετε τον κωδικό που δίνει η…