"Αμέτρητα τα χτυπήματα" του φονιά με τον μπαλτά λέει ο ιατροδικαστής (video)

Τα χτυπήματα ήταν τόσα πολλά στο σώμα του 54χρονου Πακιστανού που δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος ο ιατροδικαστής να τα…

Τα χτυπήματα ήταν τόσα πολλά στο σώμα του 54χρονου Πακιστανού που δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος ο ιατροδικαστής να τα μετρήσει. Το απίστευτο περιστατικό με έναν 26χρονο ομοεθνή του να γυρνάει το βράδυ του Σαββάτου με έναν μπαλτά στην Ιεράπετρα και να επιτίθεται με μανία σε ανθρώπους έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ο 26χρονος σκότωσε έναν 54χρονο, τραυμάτισε σοβαρά έναν 49χρονο, έσπασε με τον μπαλτά περιπολικό και πριν να συμβούν όλα αυτά προσπάθησε να βιάσει και μια γυναίκα!

Ο 49χρονος Ιεραπετρίτης που δέχτηκε επίθεση από τον μανιασμένο Πακιστανό νοσηλεύεται σοκαρισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Cretalive, ο 49χρονος που διατηρεί θερμοκήπια στην Ιεράπετρα, γνώριζε τον 26χρονο αλλοδαπό και μάλιστα τον είχε απασχολήσει τον χειμώνα που πέρασε στη δουλειά του.  Ο ίδιος σημείωσε επίσης πως στα θερμοκήπια του απασχολεί τέσσερις Πακιστανούς εργάτες τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα.

“Τον είχα στη δουλειά πέντε μέρες και κάθε μέρα του έδινα το μεροκάματο του. Την τελευταία ημέρα μου ζήτησε 35 ευρώ και του είπα ότι δεν γίνεται να του δώσω αυτά τα χρήματα αφού είναι περισσότερα από εκείνα που παίρνουν οι υπόλοιποι εργάτες. Του έδωσα τελικά 30 ευρώ γιατί δούλεψε μια – δυο ώρες παραπάνω.  Από τότε πέρασαν 7 μήνες διάστημα στο οποίο δεν ξαναείχαμε επαφή, έφυγε και δεν με ξαναενόχλησε”. ανέφερε ο 49χρονος συμπληρώνοντας ότι δεν είχαν άλλη οικονομική διαφορά.

Το Σάββατο για κακή του τύχη ο 49χρονος βρέθηκε στο δρόμο του 26χρονου Πακιστανού που δε δίστασε να του επιτεθεί με τον μπαλτά που λίγο πριν είχε κατακρεουργήσει έναν 53χρονο συμπατριώτη του. Ο 49χρονος καθόταν σε μια ταβέρνα με δυο εμπόρους και συζητούσαν όταν ο 26χρονος άρχισε να τον χτυπά ενώ. Ο δράστης του κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και στο χέρι με τους γιατρούς που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του αναφέρουν ότι στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού από τα χτυπήματα δεν έχει τρωθεί ο εγκέφαλος . 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πακιστανός πήγε αποφασισμένος να τον σκοτώσει επειδή όπως έλεγε ο παθόντας του χρωστούσε 5 ευρώ! Αυτό έλεγε και ξαναέλεγε: «μου χρωστούσε 5 ευρώ, εγώ γιατί να χάσω αυτά τα λεφτά». 

Πρωτοφανής μανία

“Τα χτυπήματα είναι τόσα πολλά που δεν μπορούν να μετρηθούν” ανέφερε ο ιατροδικαστής Μανώλης Μιχαλοδημητράκης που διενεργεί νεκροψία νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 53χρονου που δολοφονήθηκε άγρια από τον 26χρονο Πακιστανό. “Μόνο στο κεφάλι φέρει περισσότερα από 20 χτυπήματα και άλλα 15 χτυπήματα φέρει στο θώρακα” τόνισε ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι ο άτυχος άνδρας φέρει και χτυπήματα άμυνας στο αριστερό χέρι κάτι που δείχνει ότι προηγήθηκε πάλη. 

Τα χτυπήματα προδίδουν πρωτοφανή μανία με τον δράστη να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ συμπλήρωσε ο κ. Μιχαλοδημητράκης σημειώνοντας ότι ο δράστης θα πρέπει να εξεταστεί από ψυχιάτρους και ψυχολόγους.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr