Newsroom

Newsroom

Αμετανόητος ρατσιστής: Ο Λοβέρδος εναντίον αλλοδαπών και Ρομά που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ (video)

Αδυνατεί να κατανοήσει ότι οι κοινωνίες αποτελούνται από διαφορετικές ομάδες ανθρώπων

Λοβέρδος 1 1

Ωδή στη μισαλλοδοξία, τον ελιτισμό και τη φυλετική καθαρότητα ήταν για άλλη μια φορά η πολιτική(;) παρέμβαση του διαβόητου πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τη δημόσια διαπόμπευση ασθενών, ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο των «καθαρών Ελλήνων» και έσπευσε να παρέμβει στα όσα έλεγε ο Νίκος Μπίστης αναφορικά με τη μαζική προσέλευση κόσμου στις προεκλογικές ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα.

«Νομίζω ότι την υπόθεση την έχει πάρει πέρα από τον Τσίπρα και πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία, ο κόσμος από κάτω», έλεγε ο Νίκος Μπίστης όταν παρενέβη αγανακτισμένος ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Οι Πακιστανοί ή οι Ρομά», αναρρωτήθηκε, προφανώς χωρίς να καταλαβαίνει καν τη θλιβερή ρατσιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

«Ντροπή είναι αυτό που κάνετε», επέμεινε μάλιστα, όταν ο Νίκος Μπίστης τού επισήμανε ότι είναι ντροπή να μιλάει έτσι.

Η αναταραχή που προκλήθηκε στο πάνελ ήταν μεγάλη, όμως μάλλον «έσωσε» τον Ανδρέα Λοβέρδο που φαινόταν αποφασισμένος να αναπτύξει ακόμη περισσότερο την… αποψάρα του. Προφανώς στο δικό του σύμπαν το να υποστηρίζεται ένας πολιτικός χώρος και από Πακιστανούς και από Ρομά, παράλληλα με τους υπόλοιπους πολίτες, είναι επιλήψιμο.

Βέβαια τον Ανδρέα Λοβέρδο φρόντησε να σιγοντάρει και ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου. «Δεν ακούγανε ούτε τον ομιλητή», αποφάνθηκε ο κ. Λοβέρδος για να λάβει την… ενισχυτική ειρωνική άποψη του Δ. Οικονόμου: «Δεν πειράζει, ας μην τον ακούγανε. Αρκεί να είναι εκεί».

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…