Αμετανόητος ο Λιάγκας για τη fake γιαγιά Κασσελάκη: «Να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά» (video)

«Στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

liagk

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δεν θεωρεί ότι έκανε λάθος με τη χθεσινή συνέντευξη της υποτειθέμενης γιαγιάς του Στέφανου Κασσελάκη, την οποία ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι δεν την έχει δει ποτέ στη ζωή του.

Μάλιστα η συγκεκριμένη συνέντευξη χθες έκανε πολύ ντόρο γιατί η κυρία που παρουσιάστηκε ως γιαγιά του Στ. Κασσελάκη δήλωσε πως και ο ίδιος παλαιότερα στήριζε τη Νέα Δημοκρατία.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με χθεσινή του ανάρτηση διέψευσε κατηγορηματικά τόσο την ύπαρξη οποιασδήποτε σχέσης με τη συγκεκριμένη κυρία και ζήτησε σεβασμό στη μνήμη των γιαγιάδων του.

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα έδωσε τη δική του οπτική και ανέφερε ότι «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει λάθη, αλλά τα έχω παραδεχτεί. Έχω πληρώσει τα λάθη μου και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει.

Όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, λάθος συμβούλους έχει, δεν το πάει καλά το πράγμα. Θα τα πούμε όλα στην πορεία.

Ψάξτε κύριε Κασσελάκη τι κάνουν άλλοι δημοσιογράφοι και άλλες εκπομπές που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση… Και έβγαιναν άλλες φωνές. Η συγκεκριμένη κυρία που βγάλαμε έχει μακρινή συγγένεια με εσάς. Σας πιστεύω ότι δεν την γνωρίζετε.

Θα έπρεπε να μου στείλετε ανθοδέσμη ή σοκολατάκια, επειδή ανακαλύπτουμε τους μακρινούς συγγενείς σας και να μας ευχαριστήσετε, αλλά εσείς βγαίνετε και λέτε ότι θέλουμε να σας κάνουμε κακό. Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Δείτε ποιοι είναι κοντά σας πραγματικά και ποιοι είναι κοντά σας για συμφέρον».

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…