Αμετανόητος ο Κύρτσος, συνεχίζει τη χυδαιότητα εναντίον της Μπαζιάννα

Για τα αίσχη των διορισμών και την περίπτωση Διαματάρη τσιμουδιά, λαλίστατος και θρασύς χωρίς όριο όμως απέναντι στην Μπέτυ Μπαζιάννα.

NewsRoom 15/12/2019 | 17:49

Η χυδαία επίθεση του προηγούμενου διαστήματος, από το γνωστό πρώην δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή της ΝΔ εναντίον της Μπέτυς Μπαζιάννα, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και γενική κατακραυγή.

Ο Γ. Κύρτσος αποφάσισε να στηλιτεύσει το υποτιθέμενο «ακαδημαϊκό βόλεμα» της Μπέτυς Μπαζιάνα, την ανακήρυξη της δηλαδή στη θέση της Επίκουρης καθηγήτριας του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με καταιγισμό υβριστικών αναρτήσεων:

Λίγες ημέρες πριν είχε αναφερθεί και πάλι στο θέμα...

Βέβαια όλο αυτό το ανήθικο και συκοφαντικό παραλήρημα προσκρούει στα εξής δεδομένα: Η απόφαση ήταν ομόφωνη, τη θέση διεκδίκησαν τέσσερις υποψήφιοι και ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν.

Σήμερα λοιπόν,ακάθεκτος και αμετανόητος ο γαλάζιος ευρωβουλευτής έδωσε συνέχεια στον κατήφορο... Επιτέθηκε ξανά στην Μ. Μπαζιάννα αλλά και σε όσους τόλμησαν να του ασκήσουν κριτική, επιβεβαιώνοντας το ήθος του ιδίου και της παράταξής του.

«Τσιπρισμός-Μπαζιανισμός το ανώτατο στάδιο του μικροαστισμού της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Διαπλοκή,βόλεμα,αυτοεξυπηρέτηση και άφθονη κοινωνική κριτική,φυσικά για τους άλλους», έγραψε σε ανάρτησή του και πρόσθεσε στην ίδια γραμμή...«Σε κατάσταση σύγχισης και υπερδιέγερσης τα ΣΥΡΙΖΟ-τρόλλ με το θέμα Μπαζιάνα. Με τη στάση τους δείχνουν ποιές είναι οι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ»