Αμετανόητος ο Αναγνωστόπουλος προκαλεί ξανά: Η Καρολάιν έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Τι υποστηρίζει ο γυναικοκτόνος στην απολογία του

Ένα κομμάτι της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη γυναικοκτονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, παρουσίασε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Στο απόσπασμα που αναπαράχθηκε στην εκπομπή του Alpha o Μ. Αναγνωστόπουλος θέλοντας να εμφανίσει την εικόνα ενός «προβληματικού» γάμου και μιας γυναίκας με «προβλήματα» – τυπική επιχειρηματολογία γυναικοκτόνων- ισχυρίζεται πως η Καρολάιν έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης.

Σύμφωνα με το απόσπασμα ο γυναικοκτόνος περιγράφει στην απολογία του:

«Το χρονικό διάστημα μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στη συμπεριφορά της, στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε όνομα αργότερα.

Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου και η οποία είχε χαρακτηρίσει αυτό το στοιχείο της συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή.

Επίσης, η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης. Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες και έφευγαν έτσι γρήγορα, όπως εμφανίζονταν».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκάλεσε η απόφαση του Κωνσταντίνου Τασούλα να απορρίψει…

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία υπαλλήλου της ΕΥΠ δημοσιεύει το Tvxs, και εκθέτει τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη,…