Αμετανόητος ο Θεοδωράκης, συνεχίζει να μιλάει για παρακράτος – θυμηδία προκαλεί η ανακοίνωση του Ποταμιού

Μετά την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της κυβέρνησης, υβρίζοντας χυδαία έναν blogger και συνεργάτη της Όλγας Γεροβασίλη ο οποίος απεβίωσε σε τροχαίο, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανήλθε με μια ανακοίνωση που προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία.

57fbe30e1dc52407798b4685

Απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο η οποία νωρίτερα σχολίασε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης μπήκε στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας, το Ποτάμι απάντησε:

“H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις. Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;”. 

Το θράσος του επικεφαλής του Ποταμιού είναι τέτοιο που παρά τον σάλο που προκάλεσαν όσα είπε για τον νεκρό blogger, επιμένει επιβεβαιώνοντας το ρητό: “ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει”. 

Διαβάστε σχετικά: «Στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας ο Θεοδωράκης» απάντησε η Γεροβασίλη στον «αεριτζή»

Διαβάστε σχετικά: Πρωτοφανής απρέπεια Θεοδωράκη – Χαρακτήρισε «απόβρασμα» νεκρό blogger

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…