«Αμεροληψία» δίχως τέλος από τον Πέτσα: Διαφήμιση και στις κηραλοιφές του Βελόπουλου

Κρατική διαφήμιση έδωσε ο κυβενρητικός εκπρόσωπος και στο σάιτ του Κυριάκου Βελόπουλου που πουλάει κηραλοιφές, το «επαναστατικό προϊόν που φέρνει οριστικό τέλος στις φλεγμονές και στην ακαμψία των αρθρώσεων»

velopoulos

Ο σταυροφόρος υπέρ της αντικειμενικότητας και αμεροληψίας των μέσων ενημέρωσης, Στέλιος Πέτσας, εκτός από το απίθανο blog χωρίς περιεχόμενο του Μένιου Φουρθιώτη έχει μοιράσει διαφήμιση στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον κορονοϊό, ακόμη και στην ιστοσελίδα voicenews.gr.

Πρόκειται για τον ιστότοπο που διατηρεί εδώ και χρόνια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και στον οποίο διαφημίζονται εκτός των άλλων ακόμη και σκευάσματα αμφιβόλου ποιότητας απ’ αυτά που ο κ. Βελόπουλος πωλεί και από τηλεοράσεως.

Συγκεκριμένα μπορεί κανείς να βρει στο σάιτ του Κυριάκου Βελόπουλου διαφήμιση προϊόντος σύμφωνα με την οποία «το επαναστατικό προϊόν φέρνει οριστικό τέλος στις φλεγμονές και στην ακαμψία των αρθρώσεων», ενώ μπορεί να αγοράσει και τις περιβόητες κηραλοιφές. Το ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ο άνθρωπος που πωλούσε ακόμη και επιστολές του Ιησού, προφανώς δεν απασχολεί την κυβέρνηση και τον εκπρόσωπό της. 

Πηγή: documentonews.gr