Newsroom

Newsroom

Αμερικανός ζητά διαζύγιο από την γυναίκα που τον βίασε όταν ήταν ανήλικος

Η υπόθεση του 33χρονου Vili Fualaau, που είχε συγκλονίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1990 παίρνει νέα τροπή σήμερα.

592ee13a1dc52435568b4668

Όλα άρχισαν το 1998, όταν η 33χρονη δασκάλα Mary Kay Letourneau άρχισε να προσεγγίζει τον 12χρονο μαθητή της, Vili Fualaau. Οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά και η φιλική τους σχέση δεν άργησε να γίνει ερωτική. Βέβαια, εκείνη διατηρούσε αρκετές συζυγικές σχέσεις εκείνο το διάστημα, όπως και ο βίαιος σύζυγός της.

Λίγους μήνες μετά την σύναψη της σχέσης τους, ένας φίλος του συζύγου της αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Το σεξ με ένα παιδί 12 ετών δεν μπορεί να θεωρηθεί συναινετικό και έτσι η ίδια καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Παράλληλα, της απαγορεύτηκε να έρθει σε επαφή με τον Vili για το υπόλοιπο της ζωής της. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο η ίδια ήταν έγκυος το παιδί του μαθητή της.

Η 33χρονη δασκάλα γέννησε στη φυλακή. Όταν βγήκε από τη φυλακή συνέχισε τις συναντήσεις της με τον Vili με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι έγκυος. Αστυνομικοί όμως την συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω να έρχεται σε επαφή με τον άνδρα στο αυτοκίνητό της. Έτσι, οδηγήθηκε πίσω στην φυλακή, αυτή την φορά για επτά χρόνια.


Την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο την είχε ο πρώην σύζυγός της, ενώ τα δύο παιδιά που έφερε στην ζωή με τον Vili, τα μεγάλωναν οι γονείς του μαθητή.

Όλο εκείνο το διάστημα η Letourneau υπερασπιζόταν την σχέση της με τον μαθητή, τον οποίο παντρεύτηκε το 2005, λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή της.

Το ζευγάρι έγραψε δύο βιβλία για την ιστορία τους, με τους γονείς του Vili να μηνύουν το σχολείο που δεν κατάφερε να προστατέψει το παιδί από την δασκάλα.

Σήμερα, το ζευγάρι που πέρασε τόσο πολλά προκειμένου να υπερασπιστεί τον έρωτά του χωρίζει, με το 33χρονο πλέον Vili να καταθέτει αίτηση διαζυγίου χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απόφασης αυτής. 

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…