Αμερικανός ισχυρίζεται ότι είναι ο νόθος γιος του serial killer "Zodiac" (video)

Τον βιολογικό του πατέρα αναζητούσε εδώ και δέκα χρόνια ο 49χρονος Αμερικανός Gary Stewart, ο οποίος μετά την πολύχρονη έρευνά…

zodiac

Τον βιολογικό του πατέρα αναζητούσε εδώ και δέκα χρόνια ο 49χρονος Αμερικανός Gary Stewart, ο οποίος μετά την πολύχρονη έρευνά του δηλώνει ότι ο πατέρας του ήταν ο «Zodiac», ο διαβόητος serial killer της δεκαετίας του ’60, ο οποίος δεν συνελήφθη ποτέ.

Ο Stewart, όπως εξιστορεί στο βιβλίο του  «The Most Dangerous Animal of All: Searching for my Father… and Finding the Zodiac», γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και αμέσως εγκαταλείφθηκε σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας, ενώ λίγο αργότερα δόθηκε για υιοθεσία και είχε μια ευχάριστη παιδική ζωή.


Η επικοινωνία με την βιολογική του μητέρα Judy, πριν ακριβώς δέκα χρόνια, ήταν το έναυσμα για να αρχίσει ο 49χρονος να αναζητά τον βιολογικό του πατέρα. Μετά από δέκα χρόνια έρευνας ο ίδιος υποστηρίζει ότι ανακάλυψε πως βιολογικός του πατέρας ήταν ο «Zodiac», ο διαβόητος Αμερικανός δολοφόνος που είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε 37 ανθρώπους, αλλά η αστυνομία δεν κατόρθωσε να τον συλλάβει ποτέ! Ο Zodiac μετά από κάθε έγκλημα που έκανε, ακολουθώντας ένα ζωδιακό μοτίβο, συνήθιζε να στέλνει ειρωνικά γράμματα στην αστυνομία, αλλά και δέματα με ματωμένα ρούχα των θυμάτων του!

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί για την έκδοση του σχετικού με τον serial killer βιβλίου, αλλά πρόκειται άμεσα να ασχοληθούν με το θέμα. Ο Stewart δηλώνει ότι ο πατέρας του είχε το όνομα, Earl van Best ο νεώτερος, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ιδίου, δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο «Zodiac» είχε αρχίσει τις κατά συρροή δολοφονίες επιτιθέμενος σε ζευγάρι που βρισκόταν σε πάρκο πριν από 40 χρόνια. Τότε ο δολοφόνος κατάφερε οχτώ μαχαιριές στα θύματά του. Ο άνδρας που ονομάζεται Bryan Hartnell κατόρθωσε να επιζήσει, ενώ η φίλη του λίγο μετά την επίθεση εξέπνευσε στο νοσοκομείο. Ο Hartnell μαθαίνοντας για το βιβλίο του Stewart έστειλε μήνυμα στο CNN παρουσιάζοντας τον επίδοξο δολοφόνο του σαν μια απόκοσμη μορφή που φορούσε μαύρη κουκούλα και μαύρο πουκάμισο.

Η ιστορία του αμερικανού serial killer που η αστυνομία δεν κατόρθωσε να συλλάβει ποτέ, έγινε ταινία το 2007 από τον σκηνοθέτη David Fincher με τίτλο «Zodiac», στην οποία ο σκηνοθέτης μέσα σε δυόμισι ώρες δεν παρέλειψε καμία πληροφορία από τον τεράστιο όγκο στοιχείων που υπήρχαν για την υπόθεση, αλλά παρόλα αυτά δεν βοήθησαν στη σύλληψη του τρομερού δολοφόνου!

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ