Αμερικανός δικαστής διέταξε την προφυλάκιση της Μαρίας Μπούτινα, ως πράκτορας της ρωσικής κυβέρνησης

Αμερικανός δικαστής διέταξε σήμερα τη φυλάκιση της 29χρονης Ρωσίδας Μαρίας Μπούτινα εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσής της, μετά την…

5b4fa7261dc524057f8b45eb

Αμερικανός δικαστής διέταξε σήμερα τη φυλάκιση της 29χρονης Ρωσίδας Μαρίας Μπούτινα εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσής της, μετά την κατηγορία των αμερικανικών ομοσπονδιακών εισαγγελέων ότι διατηρούσε σχέσεις με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Η Μπούτινα, η οποία ζει στην Ουάσινγκτον, συνελήφθη λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση κορυφής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, με την κατηγορία της συνομωσίας και ότι ενεργούσε ως πράκτορας της ρωσικής κυβέρνησης, αναπτύσσοντας δεσμούς με Αμερικανούς πολίτες και εισχωρώντας σε πολιτικές οργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης σήμερα στο δικαστήριο στο Κολούμπια, οι εισαγγελείς έδειξαν μια φωτογραφία της Μπούτινα να συναντά ένα φερόμενο Ρώσο μυστικό πράκτορα σε ένα εστιατόριο στην Ουάσινκγτον.

Νωρίτερα σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι οι αξιώσεις που προέβαλε η αμερικανική πλευρά προς την Μπούτινα είναι «τραβηγμένες από τα μαλλιά».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…