Αμβρόσιος: Καταθέτω μήνυση στους… "γνωστούς Gays" – Είναι αναίσχυντοι και αδιάντροποι

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, πέρασε από τα κηρύγματα «αγάπης» στις πράξεις, καταθέτοντας μήνυση κατά του 5ου Thessaloniki Pride, με αφορμή μια αφίσα για το διήμερο φεστιβάλ που θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25 Ιουνίου και στην οποία οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν την εικόνα του εσταυρωμένου.

575a7f931dc5247c588b46a4

Μετά τις κατάρες που έστειλε για ακόμη μια φορά στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη ο «άγιος πατέρας» της εκκλησίας αποφάσισε να επιστρέψει στο… αγαπημένο του θέμα. Τους ομοφυλόφιλους και το Gay Pride.

Συγκεκριμένα σε κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο κάνει λόγο για «οπαδούς της ανωμάλου σαρκικής συνάφειας», τους γνωστούς… Gays και προσθέτει ότι αποτελούν «συνέχεια και προέκταση των ανθρώπων, που κάποτε εζούσαν στα Σόδομα και τα Γόμορρα».

«Οι θιασώτες και οπαδοί της ανωμάλου σαρκικής συνάφειας, οι γνωστοί Gays, για μια ακόμη φορά μας προκαλούν! Διοργανώνουν στην Θεσσαλονίκη ένα ακόμη Gay’s Party, δηλ. ένα Φεστιβάλ ανωμαλίας και ατιμίας, το 5ο κατά σειράν, το οποίον και διαφημίζουν ως «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας»!!!», γράφει χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης ενώ καταλήγει:

«Συμπερασματικά, λοιπόν, οι άνθρωποι, που διοργανώνουν το «ΦΕΣΤΙΒΑΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ» της 24-25/6/2016 είναι α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο-ι! Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα 07 Ιουνίου καταθέσαμε Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την δημιουργία και χρήση της παραπάνω αφίσας. Ελπίζουμε, ότι η Δικαιοσύνη θα αρθή στο ύψος των περιστάσεων» καταλήγει ο Μητροπολίτης.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… άλλοι διάσημοι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… άλλοι διάσημοι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Δις MVP του NBA (2019, 2020), ο Ελληνας άσος θα συμμετάσχει στο Παρίσι στους πρώτους…

Αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει το λιμάνι της Σαντορίνης κατά την «απόβαση» τουριστών – Απίστευτες εικόνες

σαντορινη

Αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει το λιμάνι της Σαντορίνης κατά την «απόβαση» τουριστών – Απίστευτες εικόνες

Η εικόνα που δημιουργείται στο λιμάνι της Σαντορίνης επιβεβαιώνει την έλλειψη μέριμνας και υποδομών για…