Αμαλιάδα: Στη φυλακή 40χρονος που βίαζε για 3 χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε σε χωριό της Αμαλιάδας και ήρθε στο φως τον Μάιο του 2019 μετά τις αποκαλύψεις της 16χρονης τότε κοπέλας στις Αρχές.

5251291

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 40χρονος θείος μιας νεαρής κοπέλας, που κατηγορείται ότι επί τρία χρόνια την βίαζε μαζί με τον αδερφό της. Χθες μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης στα Δικαστήρια Αμαλιάδας, ο θείος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ο αδερφός παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τους βαρύνουν οι κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης. 

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε σε χωριό της Αμαλιάδας και ήρθε στο φως τον Μάιο του 2019 μετά τις αποκαλύψεις της 16χρονης τότε κοπέλας στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της είχε προβεί σε καταγγελία τότε για έναν άντρα με τον οποίο έφυγε η κόρη του μαζί του. Όταν κινητοποιήθηκαν οι αρχές και έφτασαν στα ίχνη του, η κοπέλα αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είχε αποφασίσει να φύγει… Υποστήριξε πως για τρία χρόνια από την ηλικία των 13 ετών ο αδερφός του πατέρα της – ο θείος της – μαζί με τον αδερφό της την βίαζαν…

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας σχημάτισαν δικογραφία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης… Δεν ήταν στα πλαίσια του αυτοφώρου και έτσι ξεκίνησε η διερεύνηση από τη δικαιοσύνη με προανάκριση.

Πριν λίγες ημέρες κλείνοντας ο κύκλος των καταθέσεων, η 18χρονη σήμερα κοπέλα, κλήθηκε εκ νέου στον Ανακριτή Αμαλιάδας, όπου υποστήριξε τα όσα είχε από την αρχή καταγγείλει.

Έτσι μετά την τελική κατάθεση του θείου και του αδερφού χθες, ο πρώτος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως και ο δεύτερος παρέμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: Ilialive.gr

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…