Επίσημα ύποπτη για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη στην Αμαλιάδα, θεωρείται η Ειρήνη Μουρτζούκου.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, στο πόρισμα που συνέταξε, είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αποδίδοντας το θάνατο του 15 μηνών αγοριού σε ιογενή λοίμωξη, που επηρέασε το αναπνευστικό και το γαστρεντερικό του σύστημα, προκαλώντας εγκολεασμό του εντέρου.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο πόρισμα τίθεται υπό αμφισβήτηση με την εισαγγελέα να ζητά μια δεύτερη γνώμη από την τριμελή επιτροπή.
Πλέον η Ειρήνη Μουρτζούκου θεωρείται για τις Αρχές ύποπτη για τη δολοφονία του μικρού παιδιού από δόλο ή αμέλεια, όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο.
Παράλληλα με την έρευνα των συνθηκών θανάτου για τον 15 μηνών Παναγιωτάκη, διερευνώνται και οι συνθήκες θανάτου για άλλα 4 παιδιά, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Διαβάστε επίσης:
Λαζόπουλος για Βασίλη Καλογήρου: «Αυτό το παιδί δολοφονήθηκε, δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα»