Αμαλιάδα: Διερευνώνται οι συνθήκες θανάτου για άλλα 4 παιδιά παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου του 15 μηνών Παναγιωτάκη από την Αμαλιάδα, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Ηλείας να ορίσει τους τρεις πραγματογνώμονες που θα εξετάσουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Μουρτζούκου

Επίσημα ύποπτη για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη  στην Αμαλιάδα,  θεωρείται η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, στο πόρισμα που συνέταξε, είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αποδίδοντας το θάνατο του 15 μηνών αγοριού σε ιογενή λοίμωξη, που επηρέασε το αναπνευστικό και το γαστρεντερικό του σύστημα, προκαλώντας εγκολεασμό του εντέρου.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο πόρισμα τίθεται υπό αμφισβήτηση με την εισαγγελέα να ζητά μια δεύτερη γνώμη από την τριμελή επιτροπή.

Πλέον η Ειρήνη Μουρτζούκου θεωρείται για τις Αρχές ύποπτη για τη δολοφονία του μικρού παιδιού από δόλο ή αμέλεια, όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο.

Παράλληλα με την έρευνα των συνθηκών θανάτου για τον 15 μηνών Παναγιωτάκη, διερευνώνται και οι συνθήκες θανάτου για άλλα 4 παιδιά, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος για Βασίλη Καλογήρου: «Αυτό το παιδί δολοφονήθηκε, δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα»

Τέμπη: Η αποκάλυψη της «Εστίας» για υπουργό που βιαζόταν να τελειώσει το μπάζωμα – «Τελειώνετε γιατί θα σας γαμ@@ω όλους»

Βακαλάος ή Μπακαλιάρος: Υπάρχει τελικά κάποια διαφορά μεταξύ τους

Μπιμπίλας με λυγμούς στη δίκη Φιλιππίδη: «Έλεγαν ότι ηθοποιός αυτοκτόνησε εξαιτίας του»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Άρης Μουγκοπέτρος: Μήνυση στον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα αν δεν καταθέσει – «Και με ένα χέρι θα παίξω κλαρίνο»

arhs

Άρης Μουγκοπέτρος: Μήνυση στον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα αν δεν καταθέσει – «Και με ένα χέρι θα παίξω κλαρίνο»

«Ο Άρης δεν ξεκίνησε από το σπίτι με μία κροτίδα, αλλά, βρέθηκε στα χέρια από…

Καρυστιανού: «Η πικρή αλήθεια που όλοι ξέραμε αλλά κανείς δεν τολμούσε να ξεστομίσει, ήταν κρυμμένη στο σκοτάδι»

karystianou 1

Καρυστιανού: «Η πικρή αλήθεια που όλοι ξέραμε αλλά κανείς δεν τολμούσε να ξεστομίσει, ήταν κρυμμένη στο σκοτάδι»

Στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου μίλησε η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023»

Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου σε ηλικία 54 ετών: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου

alexia

Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου σε ηλικία 54 ετών: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου

Η Αλεξία Τσάτσου ήταν δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είχε θητεύσει σε σημαντικούς…