Αλβανία: Για εμπόριο ναρκωτικών συνελήφθη η διευθύντρια της αλβανικής «ΕΥΠ»

H σύλληψη της Έρισα Φερό, πραγματοποιήθηκε από τις αρχές του Πόγραδετς σε συνεργασία με εκείνες της Κορυτσάς, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 κιλά ναρκωτικών ουσιών.

FlJEJGRXoAEkoye

Ακόμη ένα σκάνδαλο διαφθοράς συγκλονίζει την Αλβανία, καθώς η διευθύντρια πληροφορικής της Υπηρεσίας Πληροφοριών (AKSHΙ) της Αλβανίας, Ερίσα Φέρο, συνελήφθη από την αστυνομία της Κορυτσάς για εμπόριο ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η σύλληψη της Έρισα Φερό, πραγματοποιήθηκε από τις αρχές του Πόγραδετς σε συνεργασία με εκείνες της Κορυτσάς, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 κιλά ναρκωτικών ουσιών.

Η ίδια η Φέρο φέρεται να είχε ρόλο αγγελιαφόρου σε αυτή την ομάδα, καθώς οδηγούσε τα οχήματα όπου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα μάλιστα με το τοπικό μέσο Oranews, τα ναρκωτικά προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας, ενώ στο σκάνδαλο φέρονται να εμπλέκονται άτομα από τη Φούσα Κρούγια και την Κορυτσά.

Η αστυνομία επενέβη στην περιοχή Qafë-Thanë, κοντά σε ένα εστιατόριο με την Ερίσα Φερό να είναι εκείνη που οδηγούσε το όχημα που μετέφερε τα ναρκωτικά.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η συμμορία που ήταν έτοιμη για ανταλλαγή μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, πίστευε ότι η συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν εκτός της προσοχής της αστυνομίας, καθώς πρόκειται για βουνό πολύ κοντά στα σύνορα.

Πηγή: documentonews.gr

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…