Newsroom

Newsroom

Αλόννησος: 37χρονος ασέλγησε σε 18χρονο ΑμεΑ

Το πρωί της Παρασκευής ο 37χρονος και η συνεργός του οδηγήθηκαν στον ανακριτή και ζητήθηκε προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα

αλ

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, την Τετάρτη 30 Αυγούστου ένας 37χρονος από την Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος.

Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους, ενώ η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου τη στιγμή που ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο.

Εκεί, ο επισκέπτης, άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό». Το παιδί έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει».

Ο 18χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αυνανισμός. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι κατά την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου. Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη.

Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του, όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία. Ο εντοπισμός των δυο τουριστών δεν άργησε και το βράδυ της 31ης Αυγούστου, ο 37χρονος με την φίλη του μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανίκανου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Το πρωί της Παρασκευής (01.09.2023) οδηγήθηκαν στον ανακριτή και ζητήθηκε προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα. Κατάθεση στην αστυνομία και στον ανακριτή έχει δώσει και ο 18χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρουσίασε κανένα κενό στις δύο καταθέσεις του.

Οι Προτάσεις μας

Ιστορική στιγμή για το γερμανικό ποδόσφαιρο: Πρώτη γυναίκα προπονητής η Μαρί Λουίζ Έτα

Στιγμιότυπο οθόνης 2026 04 12 3.54.41 μμ

Ιστορική στιγμή για το γερμανικό ποδόσφαιρο: Πρώτη γυναίκα προπονητής η Μαρί Λουίζ Έτα

Η φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, γεγονός που οδήγησε τη…

Αϊτή: 30 νεκροί μετά από ποδοπάτημα στην Ακρόπολη Λαφεριέ – Πολλοί ανήλικοι και μαθητές

Screenshot 2026 04 12 104235

Αϊτή: 30 νεκροί μετά από ποδοπάτημα στην Ακρόπολη Λαφεριέ – Πολλοί ανήλικοι και μαθητές

Η Αϊτή, η φτωχότερη χώρα του δυτικού ημισφαιρίου, παραμένει βυθισμένη σε πολυδιάστατη κρίση -ασφαλείας, πολιτική,…

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ