Άλμα Ευρώπης για Παναθηναϊκό, νίκησε στο ντέρμπι 1-0 τον Ολυμπιακό

Το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» στην Λεωφόρο «βάφτηκε» πράσινο! Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Αϊτόρ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό, παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας τις ελπίδες του για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

pao oly

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους μόλις στο 4’. Σε μία αντεπίθεση ο Ροντρίγκες έβγαλε την σέντρα, ο Μασούρας κοντρόλαρε την μπάλα απέναντι από τον Μπρινιόλι, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 6’… απάντησε στις ευκαιρίες το τριφύλλι. Από βαθιά μπαλιά του Βέλεθ, ο Αϊτόρ βρέθηκε φάτσα με τον Βατσλίκ, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Ισπανού.

Στο 21’ σκόραρε ο Μασούρας, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε επειδή ο Ελληνας διεθνής ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το παιχνίδι είχε πολλές «μάχες» στο κέντρο και ήταν ισορροπημένο. Στο 37’ ο Μασούρας πάτησε περιοχή, αλλά αντί να σουτάρει έκανε σέντρα προς τον Ροντρίγκες και η ευκαιρία χάθηκε.

Στο 41’ ο Αϊτόρ πάσαρε στον Παλάσιος το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο απόμενο λεπτό. Ο Κώτσιρας τροφοδότησε τον Γκατσίνοβιτς, αυτός γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Αϊτόρ με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες. Στο 48’ σουτ του Λαλά έξω από την περιοχή ήταν άστοχο, ενώ στο 70’ ο Μπρινιόλι απέκρουσε σουτ του Βαλμπουενά.

Στο 75’ ο Αλεξανδρόπουλος πάτησε περιοχή, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και ο Παπασταθόπουλος του έκλεψε την μπάλα.

Στο 77’ ο Καρλίτος επιχείρησε με σουτ από την σέντρα να «κρεμάσει» τον Βατσλίκ, αλλά πρόλαβε και γύρισε απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 85’ ο Βιτάλ μπήκε περιοχή, όμως πριν σουτάρει του έκλεψε την μπάλα ο Σισέ, ο οποίος την έδιωξε κόρνερ.

Ο Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρούμπεν Πέρεθ, Λαλά, Αγκιμπού Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Mπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο (63’ Βιγιαφάνιες), Γκατσίνοβιτς (63’ Βιτάλ), Αϊτόρ (72’ Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος (91’ Χατζηγιοβάνη), Ιωαννίδης (72’ Καρλίτος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά (59’ Μπουχαλάκης), Κανέ (58’ Φορτούνης), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Μασούρας (58’ Βαλμπουενά, 77’ λόγω τραυμ. Καρβάλιο), Ελ Αραμπί (46’ Τικίνιο).

***To παιχνίδι ήταν sold out, για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2015, όταν είχαν κυκλοφορήσει περίπου 15.000 εισιτήρια!

Πηγή: documentonews.gr

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…