Newsroom

Newsroom

Allou Fun Park: Όσα απαντούν οι τραυματίες στους ισχυρισμούς της εταιρίας

Ο δικηγόρος των ανθρώπων που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι του Allou Fun Park κάνει λόγο για «ψευδέστατες εντυπώσεις» που προσπάθησε η επιχείρηση να δημιουργήσει

EK - Allou Fun Park

Επίθεση κατά της διοίκησης του Allou Fun Park εξαπέλυσαν μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, Βασίλη Καπερνάρου, οι τραυματίες του παιχνιδιού που τους οδήγησε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα.

Ο δικηγόρος των ανθρώπων που τραυματίστηκαν, κάνει λόγο για «ψευδέστατες εντυπώσεις» που προσπάθησε η επιχείρηση να δημιουργήσει.

Ο ποινικολόγος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι:

  1. Είναι βέβαιο ότι παραβίασαν τη σφράγιση του χώρου από την ώρα που έγινε το συμβάν και επιλήφθηκε η αστυνομία, η οποία και μας επιβεβαίωσε το γεγονός της σφραγίσεως και της τοποθετήσεως αστυνομικού το ίδιο βράδυ, ήτοι της 6ης Σεπτεμβρίου 2022. Συνεπώς, είναι ψευδής η δήλωση τους αυτή. Τούτο δε επιβεβαιώνεται από την ίδια την ανακοίνωση της εταιρείας, στις 7 Σεπτεμβρίου, η οποία αποφεύγει να αναφέρει την ακριβή ώρα πραγματοποίηση του ελέγχου. Ο ισχυρισμός της εταιρείας του «Allou Fan Park» ότι η TUV Hellas εξέτασε «ΜΟΝΟ τη λειτουργικότητα του άνω παίγνιου» δεν αίρει το άδικο της πράξης τους.
  2. Το εάν έλαβαν χώρα επιδιορθώσεις, επί του συγκεκριμένου παιχνιδιού, μετά το ατύχημα και δη μετά την επίσκεψη της εταιρεία «TUV Hellas», θα διαπιστωθεί από τους επιστήμονες αλλά, δυστυχώς, αργότερα. Πάντως, έχουν τέτοια ευρήματα από τώρα, αλλά σεβόμαστε τη μυστικότητα της διαδικασίας. Άλλωστε, εάν υπάρχουν τιμολόγια και λοιπά έγγραφα που «τεκμηριώνουν» ότι οι επισκευές έγιναν μήνες πριν, όπως ισχυρίζονται, θα έπρεπε να είναι καταγεγραμμένες όλες οι ενέργειες στο Αρχείο Λειτουργίας, Συντήρησης και Συμβάντων, το οποίο απέκρυψαν, προφανώς σκοπίμως, και δεν παρέδωσαν από την πρώτη στιγμή στην Αστυνομία, αλλά μόνο μετά από αίτηση του τεχνικού μας συμβούλου και του πραγματογνώμονα, την 9η Σεπτεμβρίου.
  3. Όσον αφορά τις κάμερες και τις φωτογραφίες, ας ρίξουν μία ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα τους, στην περιγραφή του παιχνιδιού La Isla, όπου συνέβη το ατύχημα, στην οποία οι ίδιοι έχουν αναρτήσει τις εν λόγω φωτογραφίες. Εξάλλου, υπάρχουν εξαιρετικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι λειτουργούσαν μέχρι πρόσφατα και όχι όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται. Το πώς φυλάσσονται δε τόσα τετραγωνικά μέτρα χωρίς κάμερες, αυτό αποτελεί θέμα που αφορά τα αρμόδια όργανα του κράτους και τις διατάξεις περί προστασίας των επισκεπτόμενων πελατών. Άλλωστε, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάμερες, καταδεικνύει την αλήθεια του σκοπού «του κουκουλώματος». Δηλαδή, όπως ακριβώς το λένε οι ίδιοι «…Δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες, ούτε βιντεοληπτικές κάμερες, ώστε να έχουμε σαφή εικόνα της αλήθειας.». Αυτό δε τους διευκολύνει να δημιουργήσουν «τη δική τους αλήθεια» όπως ο αρχικός ισχυρισμός του εκπροσώπου του πάρκου, ο οποίος θρασύτατα ανακοίνωσε ότι τα παιδιά σηκώθηκαν όρθια για να βγάλουν selfie.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…