Newsroom

Newsroom

Άλλοθι στον Λιγνάδη για το 2015 από τον θεατρικό παραγωγό και ιδιοκτήτη του Action24 Διονύση Παναγιωτάκη

Άλλοθι στον Δημήτρη Λιγνάδη ως προς το που βρισκόταν τον Αύγουστο του 2015, την περίοδο δηλαδή κατά την οποία εμφανίζεται να βίασε νεαρό στην Επίδαυρο, προσέφερε με ένορκη κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας, ο Διονύσης Παναγιωτάκης.

panagiotakis

Θεατρικός παραγωγός, ιδιοκτήτης της «Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε.» και του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, ο Παναγιωτάκης κατέθεσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του documentonews.gr ότι βρισκόταν για διακοπές στην Ιθάκη μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον αδελφό του Γιάννη Λιγνάδη και μια ανιψιά του σκηνοθέτη. Παρούσα ήταν και η Ελένη Κούρκουλα.

Σύμφωνα με τον Διονύση Παναγιωτάκη έμειναν σε σπίτι το οποίο ενοικίαζαν στο νησί, ενώ μαζί τους ήταν τουλάχιστον μέχρι τις 20 Αυγούστου 2015, ο Γιάννης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο ιδιοκτήτης του Action 24, δήλωσε σίγουρος ότι ο Λιγνάδης δεν έφυγε καθόλου από το νησί, ενώ όσο παρέμειναν εκεί πήγαιναν μόνο σε πανηγύρια τα οποία τα οποία ξεκινούν στις 4 Αυγούστου και διαρκούν έως την ημέρα της Παναγίας, δηλαδή των δεκαπενταύγουστο.

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης κατέθεσε συγκεκριμένα: «όπως και άλλες χρονιές πήγαμε για διακοπές στην Ιθάκη και ήταν μαζί και ο αδελφός του (σ.σ. του Δημήτρη Λιγνάδη) και η μικρή του ανηψιά (σ.σ. αναφέρει το όνομά της), η οποία είναι και βαφτισιμιά του. Μείναμε όλοι μαζί στο σπίτι που νοικιάζουμε στην Ιθάκη. Ήμασταν εκεί σίγουρα μέχρι τις 20 Αυγούστου, μπορεί και παραπάνω.

Ο Γιάννης (σ.σ. αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη) με τον Δημήτρη έφυγαν μαζί κι εγώ με την Ελένη (σ.σ. Κούρκουλα) φύγαμε μαζί. Το κοριτσάκι το πήρε ο Γιάννης και το γύρισε και επέστρεψε μόνος του. Το σπίτι είναι ενιαίο – φλατ, είναι δύο κρεβατοκάμαρες και στη μέση είναι η κουζίνα. Λόγω του παιδιού πηγαίναμε μόνο στα πανηγύρια, τα οποία αρχίζουν από τις 4 Αυγούστου και διαρκούν έως τις 15 Αυγούστου. Σχεδόν κάθε μέρα γίνεται ένα πανηγύρι. Ο κύριος Λιγνάδης δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, γι’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…