Άλλος ένας "συνήγορος" για τον ΣΚΑΪ: Μετά τον Άδωνι και ο Λοβέρδος υπερασπίζεται το κανάλι του Αλαφούζου

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τους ισχυρισμούς του πως ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες φτιάχτηκε για να κλείσει ο ΣΚΑΪ, τη σκυτάλη πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος, διατρανώνοντας από το κανάλι του κ. Αλαφούζου πως ο ΣΚΑΪ πληρώνει κανονικά τα δάνεια του και με τρόπο πολύ συνεπή.

578649621dc524c0168b457b

«Το κανάλι αυτό που μας φιλοξενεί πληρώνει κανονικά τα δάνεια του και με τρόπο πολύ συνεπή», δήλωσε σήμερα από το ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος, συμπληρώνοντας πως αυτό που κάνει με τα κανάλια ο Νίκος Παππάς θυμίζει Σοβιετία.

«Να σταματήσει η κυβέρνηση τις μαϊμουδιές και να αφήσει την αγορά ελεύθερη να ορίσει τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλλον η δήλωση του κ. Λοβέρδου είναι προϊόν ελλιπούς ενημέρωσης για τα όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια η συγκεκριμένη αγορά, με τα κανάλια να παίρνουν θαλασσοδάνεια που στο τέλος τα πλήρωνε ο ελληνικός λαός μέσω της αναχρηματοδότησης των τραπεζών.

Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος επικαλούταν και τα στοιχεία από την Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, ενώ πριν λίγες εβδομάδες από τα 60.000 έγγραφα που είχε αποστείλει η ΤτΕ στην εν λόγω Επιτροπή προέκυπτε πως δύσκολα Mega και τον ΣΚΑΪ θα αποφύγουν την παραπομπή.

Αξίζει να θυμίσουμε πως το Σάββατο ο «έτερος Καππαδόκης», Άδωνις Γεωργιάδης, είχε ισχυριστεί δημόσια πως πρωτοκλασσάτος υπουργός του εκμυστηρεύτηκε: «Μην ανησυχείς, ο ΣΚΑΪ θα κλείσει οπωσδήποτε», προσθέτοντας ότι ο νόμος για τα κανάλια «έχει φτιαχτεί για να κλείσει η τηλεόραση του ΣΚΑΙ».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε ότι, μπορεί ο ΣΚΑΪ να έχει καταθέσει έναν υπερπλήρη φάκελο, «αλλά το φάκελο θα τον δει μόνο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς».

Φυσικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομα του εν λόγω υπουργού!