Άλλο ένα σκηνικό πολιτισμού στα Mad VMA- Ο Ceo της Panik σπρώχνει εργαζόμενο νεαρό γιατί του χαλούσε το πλάνο

Nεο βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα social δείχνει την υποκουλτούρα των φετινών βραβείων  Mad VMA 
 

NewsRoom 23/06/2022 | 21:45

Η υποκουλτούρα των φετινών βραβείων  Mad VMA φάνηκε και με αρνητική χροιά από τους  τράπερς,  που μετέτρεψαν την απονομή των βραβείων σε ρινγκ με ξύλο,  χειρονομίες,  αγένεια και  ναρκισσισμό. Ωστόσο τα ευτράπελα δεν σταμάτησαν εδώ , την ώρα μάλιστα που φουντώνει στο Twitter, το hashtag #cancel_trappers, καθώς άλλο ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε και γίνει αποδέκτης έντονων σχολίων από τους χρήστες στα social media.  

Το δεύτερο σκηνικό εξελίχθηκε  κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης νικητή, με μία κάμερα να τραβάει τον Γιώργο Αρσενάκο, συνιδρυτή της δισκογραφικής Panik Records, που θεωρείται συνώνυμο της ελληνικής τραπ μουσικής σκηνής. 
Συγκεκριμένα, τη στιγμή που  γινότανε η ανακοίνωση για το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο pop» λοιπόν, με μια  από τους υποψήφιους ήταν η τραγουδίστρια του «Κύμα μου», ο Γιώργος  Αρσενάκος προχωρά σε μια θλιβερή κίνηση , σπρώχνοντας με μίσος  αυτό το παιδί που πήγε για το μεροκάματο στο Παλαιό Φάληρο, γιατί τους έκλεβε τη λάμψη. 

Το αποτέλεσμα αυτού είναι το βίντεο να γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα social και να προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών. 


Τα φετινά MadVMA22 είναι το θλιβερό αποτέλεσμα της γελοίας ονείρωξης που έχουν ορισμένοι θεωρώντας  πως είναι τάχα 
 οι μεγαλύτεροι παραγωγοί και καλλιτέχνες στην παγκόσμια δισκογραφία