Άλλο ένα show του Λοβέρδου στην Εξεταστική Επιτροπή για τα "θαλασσοδάνεια"

Στο γνωστό του ρόλο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πυρπολήσει τις διαδικασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα «θαλασσοδάνεια» ΜΜΕ και κομμάτων.

57399ce81dc524976b8b46e4 1

Σήμερα, Πέμπτη, πραγματοποιείται η κατάθεση του Γιώργου Πάσχα, προϊστάμενου της Τράπεζας της Ελλάδος. Ευκαιρία έψαχνε και για άλλη μια φορά τη βρήκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να κάνει ένα ακόμη show.

Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης με επιτηδευμένα έντονο ύφος επιχείρησε να δημιουργήσει ένταση με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή (την Τετάρτη) στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα όσα κατατίθενται στην επιτροπή όλο αυτό το διάστημα.

Είπε, μάλιστα, ότι ο πρωθυπουργός προεξόφλησε το πόρισμα της επιτροπής, ενώ στην ουσία ο Τσίπρας απλά επισήμανε όσα δημόσια έχουν κατατεθεί στην επιτροπή για τα δάνεια χωρίς εγγυήσεις σε κόμματα και ΜΜΕ.

Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, κάνοντας και αυτός λόγο για παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα στη δικαιοσύνη και ξεχνώντας ότι πολύ πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν αυτός που προανήγγειλε ότι θα ακυρώσει την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Αν κάποιος έχει βγάλει ήδη πόρισμα, όπως σχολίασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έιναι ο ίδιος ο Ανδ. Λοβέρδος που έχει επανειλημμένα τονίσει ότι «δεν υπήρξαν θαλασσοδάνεια».

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο της Αν. Καββαδία, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ: «Eίναi γνωστό ποιοι ενοχλούνται από την ύπαρξη και τη λειτουργία της συγκεκριμένης επιτροπή λειτουργώντας ως αυτόκλητοι μάρτυρες των καναλαρχών. Tο να ρίχνει ο κ . Λοβέρδος τη μπάλα στην εξέδρα, αποδεικνύει απλώς την ένδεια των επιχειρημάτων του. Αντιλαμβάνομαι τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται ως κατεξοχήν εκπρόσωπος ενός συστήματος το οποίο έχει αρχίσει να ξηλώνεται».

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια- Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

seismos 1

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια- Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

Εντείνοντας τις ανησυχίες των κατοίκων, με δεδομένες τις εκτιμήσεις των σεισμολόγων για επικείμενο μεγάλο σεισμό…

Και το όνομα αυτού…«Δημοκράτες»-Το νέο κόμμα του Α. Λοβέρδου με μπόλικη δόση κομματικού πατριωτισμού

Λοβέρδος 1

Και το όνομα αυτού…«Δημοκράτες»-Το νέο κόμμα του Α. Λοβέρδου με μπόλικη δόση κομματικού πατριωτισμού

Στη μάχη των επερχόμενων ευρωεκλογών θα “ριχτεί” και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος και ανακοίνωσε…