‘Αλλη μια «συγγνώμη» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μπογδάνος τώρα στηρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών

Ο ένας μετά τον άλλον … παίρνουν σειρά οι Μακεδονομάχοι βουλευτές της ΝΔ που την προηγούμενη περίοδο έκαναν «σημαία»  την Συμφωνία των Πρεσπών,  για να την  στρέψουν εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και να δημιουργήσουν εθνικιστικό κλίμα

4982053

Έτσι μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη που προχτές στην Βουλή άνοιξε τον «χορό» της πολιτικής κυβίσθησης της ΝΔ ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, σειρά πήρε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο Βουλευτής της ΝΔ που ήταν και εκείνος πίσω   από τις εθνικιστικές κορώνες και τα συλλαλητήρια της οργής κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους χαρακτήριζε  στον ΣΚΑΙ « είναι αλήτες ρε παιδιά, πουλάνε και τη μάνα τους, πόσο μάλλον την Μακεδονία…», τώρα κάνει τον υπερασπιστή της συμφωνίας. 

Σε εντελώς άλλους τόνους, σε δηλώσεις του High TV αναφέρει:  «Οι Πρέσπες έχουν την σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ, το σέβομαι αυτό. Και αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί από την Επιτροπή Εξωτερικών θεωρούν οτι είναι πραγματικά μια καλή συμφωνία. Το δέχομαι …»!

Από Μακεδονομάχοι και «υπερπατριώτες» οι Βουλευτές της ΝΔ τώρα κάνουν και τους υπέρμαχους στο Μακεδονικό! Και είναι πρόθυμοι για κάθε «κωλοτούμπα» προκειμένου να πείσουν… To θέμα είναι ότι δίνουν τις «συγγνώμες» που περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…