Newsroom

Newsroom

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα και αύριο, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις.  

καιρός βροχή 1

Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου σήμερα αναμένονται τοπικές νεφώσεις που στη συνέχεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Χαλαζοπτώσεις αναμένονται κατά κύριο λόγο στη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, και δευτερευόντως στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 33 στις νησιωτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4 έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Αύριο, Δευτέρα, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην ηπειρωτική χώρα και τα Δωδεκάνησα. Η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη, κυρίως στη Δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία δεν παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4 έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 21 έως 32, στη Θράκη από 21 έως 34, στα δυτικά ηπειρωτικά από 19 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 29, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 31, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30 και στη Κρήτη από 18 έως 31.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που από το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 31 βαθμούς.
 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…