Αλλαγή "σελίδας" στον Παναθηναικό – Κοντά σε συμφωνία (video)

Μία ανάσα από την αλλαγή σελίδας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου να είναι αυτή που μένει να γίνει προκειμένου να «κλείσει» το deal στο ποσό των 27 εκατ. ευρώ.

5aeda9311dc524b7018b4575

Πολύ κοντά στην αλλαγή σκυτάλης έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου στα ηνία της ΠΑΕ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Τα μηνύματα που «βγαίνουν» από είναι ιδιαίτερα θετικά και φαίνεται πως πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.

Οι δύο άνδρες υπέγραψαν σύμφωνο εμπιστευτικότητας και πλέον αναμένεται να περάσουμε στο τελικό στάδιο που είναι η ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου που έχει ήδη ξεκινήσει από την εταιρία Grant Thornton. Το μέρος του ελέγχου που μένει να γίνει αφορά στα πεπραγμένα στην ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες.

Η συμφωνία που έγινε ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο είναι πως εφόσον όλα ολοκληρωθούν ομαλά στον έλεγχο η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ θα γίνει έναντι του ποσού των 27 εκατ. ευρώ. Γίνεται αντιληπτό πως πλέον τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες καθώς ο σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά στο να αλλάξει ιδιοκτησία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ για τη συνάντηση των δύο ανδρών, όπως μεταδόθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Γκολ χωρίς Σύνορα»:


ΠΗΓΗ: sdna.gr