Newsroom

Newsroom

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: "Απανθρακώθηκε η ψυχή μας"

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram για τις φονικές πυρκαγιές που έχουν ήδη κοστίσει τη ζωή σε παραπάνω από 50 ανθρώπους.

5b5720e81dc524e8608b45ba

«Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι, νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η Ελλάδα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν). Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο…(θα τις ξεχάσουμε).Σημασία έχει να αλλάξουμε Εμείς -ξέρετε… τα τσιγάρα ,τα BBQ, οι οξυγονοκολλήσεις,τα χόρτα που αφήνουμε. Όλα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτοπυρπολείται σε όλα.

Απανθρακώθηκε το μυαλό μας και η ηθική .Αυτή την ευλογημένη χώρα την αφήσαμε απροστάτευτη από όλους … κατοίκους και ξένους.Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων – υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν ότι όλα είναι «ανύπαρκτα».

Η όμορφη Ελλάδα όμορφα καίγεται και πνίγεται…Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θέλουμε που να μιλούν… Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος τον δημιουργούμε μόνοι μας.Χώρα μου αγαπημένη, συνάνθρωποι μου συγγνώμη …συλλυπητήρια. Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…