Αλέξης Τσίπρας: Να τελειώνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Documento αυτή την Κυριακή

«Η καθεστωτική δυστοπία Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσει. Είναι θέμα δημοκρατίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο Documento αυτής της Κυριακής

Ο πρόεδρος του ΣYΡIZA – ΠΣ ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να φύγουν πριν να είναι πολύ αργά και να αναλάβει την ανάταξη της χώρας μια προοδευτική κυβέρνηση. Γιατί όπως λέει στον Άγγελο Προβολισιάνο «Πρέπει Να τελειώνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη».

Όπως τονίζει η χώρα δεν μπορεί να αντέξει ένα μετά το άλλο, όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Στην πανδημία με πάνω από 30.000 νεκρούς, είμαστε στην πρώτη θέση στην Ευρώπη. Η τιμή του ρεύματος είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη. Οι τιμές της βενζίνης και των ειδών πρώτης ανάγκης επίσης, μας χαρίζουν το ευρωπαϊκό μετάλλιο ακρίβειας.

Ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «το μακρύ χέρι της αισχροκέρδειας» που λειτουργεί ως εγγυητής των ματωμένων κερδών των καρτέλ και ψέγει την πλειοψηφία για την αλλαγή δόγματος στην εξωτερική πολιτική για να καταλήξει τονίζοντας πως η πολιτική αλλαγή δεν είναι «θέμα κομματικής αντιπαράθεσης, αλλά Δημοκρατίας»

 

Το παιδί του Διονύση Σιμόπουλου αλλάζει φωτογραφία στο προφίλ του αστροφυσικού και συγκινεί: «That’s all folks»

Το παιδί του Διονύση Σιμόπουλου αλλάζει φωτογραφία στο προφίλ του αστροφυσικού και συγκινεί: «That’s all folks»

«Αυτό ήταν» σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση το μήνυμα της φωτογραφίας που ανέβασε το παιδί του…