Αλέξης Τσίπρας: Μόνο με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ η αλλαγή θα γίνει πραγματικότητα

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω social media καθώς απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις χρηστών κάθε ηλικίας.

388865 tsi

«Να ηττηθεί το κατεστημένο, να ηττηθεί ο κύριος Μητσοτάκης. Ο μόνος τρόπος για αυτό είναι να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε η αλλαγή που οι περισσότεροι προσδοκούμε μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Για αυτό ζητάμε τη ψήφο σας, ζητάμε ισχυρή εντολή στις 21 του Μάη για να προχωρήσουμε μπροστά, να αλλάξουμε τα πράγματα, να σχηματίσουμε μία κυβέρνηση προοδευτικής πλειοψηφίας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απαντώντας σε πλήθος ερωτήσεων πολιτών κάθε ηλικίας, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Στην ερώτηση «δεν αλλάζει τίποτα σε αυτή τη χώρα, γιατί ασχολείσαι ακόμα;», ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε:

«Αυτήν την αντίληψη πρέπει να χτυπήσουμε. Αν συμφιλιωθούμε με αυτήν την ιδέα, θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο δώρο στο κατεστημένο που θέλει τους νέους να ζουν μέσα στην απελπισία και αυτοί που κυβερνούν να ακολουθούν την πολιτική με σχέδιο οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι και οι μεσαίοι φτωχοί. Ο κ. Μητσοτάκης έχει μία στρατηγική πολύ ευδιάκριτη πια. Δεν θέλει να πείσει ότι έκαναν καλά 4 χρόνια τώρα, δεν θέλει να πείσει ότι είναι έντιμος αλλά ότι όλοι είναι ίδιοι. Όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα., Η ψήφος μας είναι ένα σημαντικό όπλο και δεν πρέπει να την αφήσουμε χαμένη».

Αναφερόμενος στον τομέα της εκπαίδευσης, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη να αναβαθμιστεί ο χώρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με προσλήψεις καθηγητών και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, ενώ δεσμεύτηκε για την αύξηση των δαπανών στην παιδεία, φτάνοντας τις δαπάνες στο 5% του ΑΕΠ. «Χρειαζόμαστε περισσότερους καθηγητές και όχι περισσότερους αστυνομικούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…