Αλέξης Τσίπρας: «Κύριε Μητσοτάκη, την άλλη Κυριακή εγκαταλείπετε οριστικά το Μέγαρο Μαξίμου»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου όπου και μίλησε σε συγκέντρωση χιλιάδων μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

5887787

Μήνυμα νίκης στις 21 Μαΐου και πολιτικής αλλαγής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το Αγρίνιο κατά την ομιλία του στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Δημοκρατίας, σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση.

«Σήμερα η Αιτωλοακαρνανία δίνει απάντηση οριστική. Στις 21 Μαΐου θα νικήσει ο λαός. Θα νικήσει η Δημοκρατία» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε ότι από το Αγρίνιο «με τη μεγαλειώδη σημερινή σας συγκέντρωση ξεκινάμε τη μάχη των 7 ημερών για τη τελική νίκη για τη μεγάλη νίκη του λαού μας. Από τη πλατεία Δημοκρατίας, η Δημοκρατία αντεπιτίθεται. Για να ρίξουμε το φαύλο καθεστώς που μας κυβερνάει. Για να φύγει η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση από τη μεταπολίτευσης και. Για να ξαναφέρουμε τη δημοκρατία στην εξουσία. Και τη δικαιοσύνη παντού».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε ότι «το μήνυμα που στέλνει σήμερα το Αγρίνιο είναι ένα: Κύριε Μητσοτάκη, την άλλη Κυριακή εγκαταλείπετε το Μέγαρο Μαξίμου. Οριστικά. Την άλλη Κυριακή έρχεται η αλλαγή. Στις 21 κερδίζουμε και στις 22 σχηματίζουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας. Και ξεκινάμε το δύσκολο έργο να φέρουμε την αλλαγή και τη δικαιοσύνη στις ζωές των ανθρώπων».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…