Αλέξης Τσίπρας: «Άντε μην τα πάρω»

Oι εποχές που ο συναισθηματισμός επικρατούσε της πολιτικής λογικής έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, ο Αλ. Τσίπρας έκοψε τον βήχα σε όποιους εντός των τειχών επιθυμούν να εκφράζουν αναίτια κριτική, τη στιγμή που ο προγραμματισμός, η ατζέντα, οι επιλογές και ο χαρακτήρας της αντιπολίτευσης είναι κρυστάλλινοι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από καλά πληροφορημένες πηγές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο., βουλευτής με σημαίνοντα ρόλο και στο παρελθόν αλλά και στο παρόν εξέφρασε ενστάσεις ως προς το ζήτημα της ατζέντας.

Κατά τις ίδιες πηγές, η αντίδραση του Αλ. Τσίπρα αρχικά ήταν ήπια, γεγονός που δεν κράτησε για πολύ. Επανέλαβε ότι οι προτάσεις για τις θέσεις ευθύνης στην Κ.Ο. είναι ξεκάθαρες, κάτι που ισχύει και για τον προγραμματισμό αλλά και την ατζέντα. Σε εκείνο το σημείο, ακούστηκε μία φωνή που καλούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει πιο δυνατά, γεγονός που έβαλε φωτιά στο φιτίλι.

«Άντε μην τα πάρω» είπε με εμφανή εκνευρισμό έναντι της κριτικής που ακούστηκε, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι εποχές που ο συναισθηματισμός επικρατούσε της πολιτικής λογικής έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί

Πηγή: documentonews.gr

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το