Newsroom

Newsroom

Αλέξης Γεωργούλης: Πληροφορίες για 3 νέες καταγγελίες για εργασιακό εκφοβισμό και βία

Πληροφορίες για ακόμα 3 νέες καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για εργασιακό μπούλινγκ, βία και ξυλοδαρμούς

4786985 1

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, πέρα από την επώνυμη καταγγελία που έκανε η Ελένη Χρονοπούλου, υπάρχουν ακόμα τρεις νέες καταγγελίες σε βάρος του Γεωργούλη που αναμένονται τις επόμενες ώρες ή ίσως και αύριο, και αφορούν σε εργασιακό εκφοβισμό αλλά και σε βία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, η πρώτη έχει να κάνει με μια νεαρή εργαζόμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη που έκανε καταγγελία για εργασιακό μπούλινγκ. Η αναφορά έγινε το 2020 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε εσωτερικός έλεγχος για την υπόθεση, όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Η δεύτερη καταγγελία αφορά έναν άνδρα, μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Έκανε αναφορά το 2019 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε έλεγχος, δεν βρέθηκαν στοιχεία και μπήκε η υπόθεση στο αρχείο.

Η τρίτη αφορά ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Έκανε αναφορά για βία και ξυλοδαρμό, δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Σύμφωνα με το Πρωινό, η ασκούμενη δικηγόρος φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…