Αλεξιάδης: Θα "κατασκηνώνουμε" στις επιχειρήσεις που εμποδίζουν τους ελέγχους

Λίστα με φυσικά πρόσωπα κι επιχειρήσεις που επιχειρούν να εμποδίσουν τους φορολογικούς ελέγχους προκαλώντας επεισόδια σαν κι αυτά που παρατηρήθηκαν πρόσφατα σε τουριστικούς προορισμούς, έχει συγκροτήσει το υπουργείο Οικονομικών, όπως αποκάλυψε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο αναπληρωτής υπουργός υπεύθυνος για τα έσοδα μίλησε για "στοχοποίηση" των εν λόγω προσώπων από τις οικονομικές υπηρεσίες.

alexiadis 3

Λίστα με φυσικά πρόσωπα κι επιχειρήσεις που επιχειρούν να εμποδίσουν τους φορολογικούς ελέγχους προκαλώντας επεισόδια σαν κι αυτά που παρατηρήθηκαν πρόσφατα σε τουριστικούς προορισμούς, έχει συγκροτήσει το υπουργείο Οικονομικών, όπως αποκάλυψε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο αναπληρωτής υπουργός υπεύθυνος για τα έσοδα μίλησε για “στοχοποίηση” των εν λόγω προσώπων από τις οικονομικές υπηρεσίες.

“Θα κατασκηνώνουμε έξω από τα γραφεία τους” είπε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης και τόνισε πως δεν είναι δυνατόν την ώρα που ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός κάνει ό, τι μπορεί για να αυξήσει τα έσοδα και να πατάξει τη φοροδιαφυγή, ορισμένοι να παρεμποδίζουν το έργο αυτό προκαλώντας επεισόδια.

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, eurokinissi

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…