Newsroom

Newsroom

Αλεξανδρούπολη: Οι αρχές συνέλαβαν κακοποιημένη γυναίκα – «Μην κλαις δεν θα βγει καλή η φωτογραφία» (video)

Ένα εξοργιστικό περιστατικό από την Αλεξανδρούπολη ήρθε στο φως της δημοσιότητας

pexels engin akyurt 1437440

Απίστευτα είναι τα όσα συνέβησαν στην Αλεξανδρούπολη, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας γυναικών, σε μια 40χρονη γυναίκα την οποία οι αρχές συνέλαβαν στον χώρο εργασίας της, μετά από μήνυση που της έκανε ο επί 11 χρόνια κακοποιητής της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με όσα ανέφερε η δικηγόρος της στο Mega, οι αρχές επί πάρα πολύ καιρό αγνοούν καταγγελίες της γυναίκας για κακοποίηση, καθώς αναφέρουν ότι μπορούν να επέμβουν μόνο αν της σπάσει το χέρι ή την σκοτώσει και όχι για καθεστώς τρόμου.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αποκάλυψε ότι ο λόγος που η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της γυναίκας ήταν η δεν εφάρμοζε τη δικαστική απόφαση, κάτι που δεν ισχύει, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι αυτή έγινε στον χώρο εργασίας με την ίδια να βάζει τα κλάματα στο τμήμα και να της λένε «μην κλαις δεν θα βγει καλή η φωτογραφία».

Αλεξανδρούπολη – Πιο αναλυτικά η δικηγόρος της 40χρονης ανέφερε:

«Τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν τη διατροφή και την επικοινωνία του πατέρα με τα ανήλικα τέκνα. Όχι το να μην την πλησιάζει. Κατηγορείται πως αρνείται να εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση, ενώ αυτό δεν ισχύει. Η μητέρα δεν επηρεάζει αρνητικά τα παιδιά. Εκείνα έχουν εκφράσει τη βούληση τους και δεν επιθυμούν τον πατέρα τους, γιατί η κακή σχέση και η αποξένωση δεν είναι σημερινό γεγονός και προήλθε από τη βία.

Γιατί όπως είπαν οι αστυνομικοί δεν δίνω τα παιδιά μου. Η μικρή είχε γραπωθεί από πάνω μου από το φόβο της. Έχω απευθυνθεί πολλές φορές στις αρμόδιες αρχές, αλλά δεν έχω λάβει κάποια βοήθεια.

Δεν είναι άτομο ύποπτο φυγής ή επικίνδυνο, οπότε θα μπορούσε να ενημερωθεί διακριτικά, να λήξει το ωράριο της και να ακολουθηθεί έτσι η νόμιμη διαδικασία.

Η ίδια η 40χρονη γυναίκα απ’ την πλευρά της επισήμανε:

«Όπως μου είπαν, θα μπορούσαν να με βοηθήσουν αν με σκότωνε ή αν μου έσπαγε το χέρι. Μου είπαν πως μου είχε κάνει μήνυση ο σύζυγος μου πως δεν τηρώ τα μέτρα. Τους εξήγησα πως τα παιδιά δεν ήθελαν να τον δουν, γιατί τον φοβούνται και ότι μπορούσα να τα φέρω να το πιστοποιήσουν.

πήγα στο τμήμα και αφότου έδωσα κατάθεση, μου είπαν πως πρέπει να πάω στον 5ο όροφο για να μου πάρουν δαχτυλικά αποτυπώματα. «Μόνο αυτό δεν ήθελαν. Μου έβγαλαν και φωτογραφίες. Εγώ έκλαιγα κι εκείνοι έλεγαν «μην κλαις δεν θα βγει καλή η φωτογραφία.

Τους παρακαλούσα να μην με τυραννούν άλλο, έλεγα πως δεν είμαι εγκληματίας. Απαντούσαν σταθερά πως έχω κάνει παραβίαση.

Δηλαδή, αυτός ο άνδρας με χτύπησε, τα παιδιά μου τον φοβούνται, αλλά εγώ πρέπει να περνώ αυτά τα δεινά;

Ο πρώην σύζυγος μου ήταν συνέχεια βίαιος, απλά εγώ δεν έδινα σημασία. Το 2017, την ημέρα των γενεθλίων μου γύρισε μεθυσμένος. Τον ρώτησα γιατί μέθυσε. Με έριξε κάτω και με κλώτσησε στο κεφάλι, μπροστά στο ανήλικο παιδί μου. Ήταν 5 ετών.

Πριν ένα χρόνο, ήταν το Σάββατο πριν την Καθαρά Δευτέρα, όταν γύρισα από τη δουλειά τον είδα μεθυσμένο. Ήρεμα και όμορφα του είπα πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και ότι πρέπει να χωρίσουμε.

Μου είπε «τι είναι αυτά που λες;» και άρχισε να με βρίζει, μπροστά στα παιδιά. Τα πήρα και βγήκαμε στο μπαλκόνι.

Άρχιζε να φωνάζει, πήρε μια ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου. Πέταξε πάνω μας ό,τι παιχνίδι των παιδιών έβρισκε μπροστά του. Ο γιος μου του έλεγε σταμάτα. Κι εγώ του έλεγα σταμάτα. Δεν μας άκουγε.

Πήγα στην αστυνομία και του έκανα μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Αυτά έλεγαν πως πρέπει να βλέπει τα παιδιά του, εκείνα όμως, τον φοβούνται. Η κόρη μου, μού έχει πει πως έχει σκοτώσει τη ψυχούλα της.

Μας πήγε σε παιδοψυχολόγο. Κι εκεί είπαν τα παιδιά πως δεν θέλουν να τον βλέπουν, γιατί τον φοβούνται.».

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα λόγια αγάπης για Μαμαλάκη… επίθεση σε Κασσελάκη – «Να κάτσει στα αβγά του» (video)

Αλεξιάδου

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα λόγια αγάπης για Μαμαλάκη… επίθεση σε Κασσελάκη – «Να κάτσει στα αβγά του» (video)

«Όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Δεν πρέπει να έχει…

Καλλιάνος: Aπάντησε για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνι – «Απηύδησα, τον πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ» (video)

InCollage 20240430 131149736

Καλλιάνος: Aπάντησε για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνι – «Απηύδησα, τον πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ» (video)

«Του λέω "Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου" και μου λέει "Γιάννη δεν είμαι εγώ…

«Ποιος κυβερνά αυτό το υπουργείο κυρία Μενδώνη;» – Το αιχμηρό άρθρο της Δέσποινας Κουτσούμπα για τα αίσχη στην Ακρόπολη

Ακρόπολη

«Ποιος κυβερνά αυτό το υπουργείο κυρία Μενδώνη;» – Το αιχμηρό άρθρο της Δέσποινας Κουτσούμπα για τα αίσχη στην Ακρόπολη

«Τι πραγματικά συνέβη το Σάββατο στην Ακρόπολη;», η Δ. Κουτσούμπα αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο με…