Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχασα πρόσφατα την ψυχραιμία μου στη δίκη του Φιλιππίδη» (video)

ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα που βιώνει ο ίδιος και η σύζυγος του Λένα Δροσάκη κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.

μπουρδουμης4

«Πήρε την απόφαση η γυναίκα μου να μιλήσει και να καταθέσει. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν έχει πάρει αυτή την απόφαση. Δεν με συμβουλεύτηκε και δεν πήραμε καμία απόφαση από κοινού, ήμουν όμως δίπλα της και θα είμαι δίπλα της σε όλο αυτό το κομμάτι. Γνώριζα αλλά δεν “συμφωνήσαμε” για να καταθέσει. Επειδή έχω παρακολουθήσει και αυτή τη δίκη και τη δίκη Λιγνάδη, που ήταν παράλληλες και σε διπλανές έργα, δεν είναι κάτι απλό», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και πρόσθεσε:

«Όποιος δεν έχει βρεθεί σε δικαστική αίθουσα για τέτοια θέματα, δεν πάει ο νους του. Δεν είναι ταινία και δεν είναι θέατρο. Είναι ζωή και είναι πολύ σκληρό από όλες τις απόψεις. Θες να βγεις έξω από τα ρούχα σου με αυτά που ακούς και αυτά που συμβαίνουν. Και στο σπίτι επηρεάζεται η καθημερινότητα και η ψυχολογία σου».

«Στο δικαστήριο είναι πολύ ζόρικη η ψυχολογία για αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τις καταγγελίες. Πάρα πολύ ζόρικη. Δεν είναι μια εύκολη και διαδικασία αυτού του είδους οι υποθέσεις γιατί περνούν από πολλά στάδια. Είναι ένας χάος. Είναι και πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι εκεί καιρό», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και στο τέλος παραδέχτηκε:

«Έχασα πρόσφατα την ψυχραιμία μου με κάτι που ειπώθηκε από την πλευρά των δικηγόρων του κατηγορουμένου που ξέρουμε ότι αυτό που είπαν ήταν και μηνύσιμο. Με προσέβαλαν δηλαδή με χοντρά ψέματα και γράφτηκαν κιόλας».