Newsroom

Newsroom

Αλεποχώρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και 10.000 ευρώ εγγύηση ο 70χρονος που πυροβόλησε δύο παιδιά

Του απαγορεύτηκε να πηγαίνει στο σπίτι του στο Αλεποχώρι.

image 11
Σοκαρισμένο παραμένει το Αλεποχώρι από το περιστατικό με τον 70χρονο που πυροβόλησε κατά δύο παιδιών το βράδυ της Πέμπτης.

Eλεύθερος, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης προσέγγισης στο Αλεποχώρι, της εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου που θα διαμένει καθώς και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 70χρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο παιδιά 14 και 16 ετών τα οποία μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του.

Εις βάρος του 70χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και υποστηρίζουν ότι εκείνο το βράδυ βρέθηκαν στην αυλή του γείτονά τους γιατί έπαιζαν «Θάρρος ή Αλήθεια».

Ο κατηγορούμενος δήλωσε συντετριμμένος για την εξέλιξη των πραγμάτων υποστηρίζοντας ότι δεν είδε ποιοι ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στην αυλή του και πως σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κάποιον.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πίστεψε ότι είχαν εισέλθει κλέφτες ή ληστές και με φόβο για τη ζωή του χωρίς να μπορεί να διακρίνει αν είναι ενήλικες η ανήλικοι, αν οπλοφορούσαν ή όχι πυροβόλησε με μόνο σκοπό να τους εκφοβίσει και όχι να τους σκοτώσει.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…