Αλεξανδρούπολη: Ασθενής δάγκωσε νοσοκόμα, τραυμάτισε γιατρό και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Στην νευρολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται φρουρούμενος, ασθενής που το βράδυ της Πέμπτης επιτέθηκε σε γιατρούς, νοσοκόμες και αστυνομικούς που κλήθηκαν σε βοήθεια.

5745753f1dc5247c2c8b4632

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, χθες τα μεσάνυχτα διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών άνδρας σε κατάσταση διέγερσης, ενδεχομένως υπό την επήρεια φαρμάκων (δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων).

Στην προσπάθεια των γιατρών και νοσηλευτών να τον εξετάσουν, τους επιτέθηκε βίαια εκσφενδονίζοντας διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν στον χώρο, όπως μεταλλικές βάσεις στήριξης ορού. Από την επίθεση τραυματίστηκε νευρολόγος, ευτυχώς ελαφρά καθώς και μία γιατρός στην οποία κατάφερε δάγκωμα.

Η βιαιότητα του ασθενούς συνεχίστηκε και κατά των αστυνομικών που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση σε βοήθεια του νοσηλευτικού ιδρύματος. «Η διοίκηση του νοσοκομείου θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο το προσωπικό. Δεν είναι δυνατό να γίνονται στόχος επιθέσεων του οποιουδήποτε οι γιατροί, οι νοσηλευτές και τα άλλα μέλη του προσωπικού, είτε είναι ο επιτιθέμενος υπό την επήρεια φαρμάκων, είτε είναι σοβαρά ασθενής», επισήμανε ο διοικητής του ΠΓΝΑ συμπληρώνοντας πως «το νοσοκομείο θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωση να παρασταθεί ως πολιτικός ενάγων στη δίκη» του ασθενούς.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση υγείας του -συλληφθέντος πλέον- δράστη, ο κ. Αδαμίδης επισήμανε ότι «χρήζει νοσηλείας, οπότε του ασκήθηκε μεν αυτεπάγγελτα δίωξη, παραπέμπεται στο αυτόφωρο αλλά ταυτόχρονα νοσηλεύεται –φρουρούμενος πλέον- στη νευρολογική κλινική γιατί προέχει η αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων υγείας του και έπεται η δικαστική διαδικασία»

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…