Newsroom

Newsroom

Αλάτι αντί ζάχαρης στον καφέ; Δείτε πού χρησιμεύει

Δεν μιλάμε για την περίπτωση που μπερδέψατε το αλάτι με τη ζάχαρη, αλλά για την περίπτωση που λίγο αλάτι μπορεί πραγματικά να διορθώσει τον καφέ σας.

574f04f41dc524ba0b8b4a9e

Ο καφές που μας κάνει να νιώθουμε ότι θα κατακτήσουμε τον κόσμο το πρωί –ειδικά τις Δευτέρες- δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η λάθος θερμοκρασία νερού μπορεί να του δώσει «μπαγιάτικη» αίσθηση, ενώ αν αφήσουμε την εκχύλιση πολλή ώρα, η γεύση του θα γίνει πικρή. Η μάχη για τον τέλειο καφέ, όπως βλέπετε, είναι δύσκολη.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ένα μικρό κόλπο μπορεί να διορθώσει τα πράγματα και να κάνει τον καφέ σας λιγότερο πικρό, χωρίς ζάχαρη, απλώς με λίγο αλάτι.

Το αλάτι «ακυρώνει» την πικρή γεύση, χωρίς να χαλάσει την πλούσια γεύση του καφέ και χωρίς να τον κάνει… γαλακτομπούρεκο.

Μια πρέζα αλατιού αρκεί και προσέξτε μην το παρακάνετε, γιατί το πολύ αλάτι έχει συνέπειες στην υγεία.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…