Αλαλούμ στη ΝΔ: "Άδειασε" Μητσοτάκη ο Χατζηδάκης πριν τον "αδειάσουν" πηγές από το Μοσχάτο

Λίγο μετά τη δήλωση καταλλαγής του αντιπροέδρου της ΝΔ για το ΕΣΡ, που άδειαζε εν ολίγοις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κύκλοι του Μοσχάτου έρχονταν με τη σειρά τους να αδειάσουν τον Κωστή Χατζηδάκη, προκαλώντας ένα επικοινωνιακό αλαλούμ στη ΝΔ.

57ff8aba1dc524b0468b45d2

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας το πρωί στο Real FM, είπε ότι «δεν έχουμε κανέναν λόγο να είμαστε απέναντι στη συγκρότηση του ΕΣΡ», με τη δήλωση αυτή να μεταφράζεται από πολλούς ως άδειασμα του πρώτου αντιπροέδρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τη σκυτάλη πήραν κύκλοι από το Μοσχάτο που έρχονταν να αποκαταστήσουν τα πράγματα στη… σωστή βάση, σημειώνοντας πως μόνο αν αλλάξει ο νόμος Παππά θα συναινέσει η αξιωματική αντιπολίτευση στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

«Δεν συζητάμε για συγκρότηση του ΕΣΡ, όσο δεν αποσύρεται ο νόμος Παππά» για τις τηλεοπτικές άδειες» έλεγαν χαρακτηριστικά από το Μοσχάτο, αποδεικνύοντας τη σύγχυση που επικρατεί στις τάξεις της ΝΔ για το ζήτημα των αδειών.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, αποκάλεσε δώρο της ΝΔ στους διαπλεκόμενους και στο καθεστώς ασυδοσίας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας για την εμμονή στη μη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ολόκληρη η δήλωση Χατζηδάκη

«Δεν έχουμε κανέναν λόγο να είμαστε απέναντι στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Αν είδατε τη θέση μας στο θέμα της Αρχής Προστασίας των Δεδομένων ή στο θέμα της επιλογής του νέου Συνηγόρου του Πολίτη θα δείτε πως βρέθηκε λύση διότι και από την πλευρά της κυβέρνησης υπήρχε άλλο πνεύμα. Αν λοιπόν δεν έλθουν με την προηγούμενη πρόταση, για να συνεννοούμαστε οι 7 στους 9 ήταν Συριζαίοι, δεν ανταποκρινόταν η πρόταση στο πνεύμα του Συντάγματος. Αν έλθουν λοιπόν με άλλη λογική εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεραπεύονται τα προβλήματα του νόμου Παππά» ανέφερε το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονη για έκθεση ανηλίκου – Εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης

astynomiaa

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονη για έκθεση ανηλίκου – Εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής εντόπισαν τη γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση ακραίας μέθης…

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Ερυμάνθου

ksylodarmos xr

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Ερυμάνθου

Αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του,…